Închide meniul

Florinel Coman, explicații după UTA – FCSB 3-1: „Terenul a fost foarte greu, nu am putut să ne facem jocul!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 23:24

Florinel Coman, explicații după UTA – FCSB 3-1: Terenul a fost foarte greu, nu am putut să ne facem jocul!”

Florinel Coman, explicații după UTA - FCSB 3-1

Florinel Coman, într-un interviu / Hepta

Florinel Coman a găsit explicații după UTA – FCSB 3-1. Extrema vicecampioanei României a dat vina pe terenul arădenilor, care nu s-a ridicat la așteptările fotbalistului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei înfrângeri, roș-albaștrii rămân pe locul 3 în Liga 1, la 7 puncte în spatele celor de la Farul.

Florinel Coman, explicații după UTA – FCSB 3-1: „Terenul a fost foarte greu, nu am putut să ne facem jocul!”

„Am avut un meci foarte greu, pe un teren deosebit de greu, cu o echipă care are foame de rezultate. UTA a pregatăt bine meciul, a câștigat duelul aerian și cam asta a fost soarta meciului. Noi nu am putut să ne facem jocul, n-am avut o posesie cum ne-am fi dorit. Duelurile 1v1 au fost puține, din cauza terenului. UTA a meritat să câștige. Noi n-am reușit să recuperăm mingea a doua, iar ei au venit cu mingi lungi.

N-am fost o echipă compactă și ăsta a fost meciul. Am avut și ocazii  totuși, puteam să intrăm cu 2-1 la pauză. Am încercat să câștigăm, am făcut tot posibilul, am avut ocazii. Ne pare foarte rău pentru suporterii care au fost alături de noi. De mâine o luăm de la capăt. Așteptăm meciul cu Sepsi și trebuie să jucăm cum am făcut-o până acum”, a declarat Florinel Coman după meci, potrivit digisport.ro.

Roș-albaștrii, făcuți șah-mat de echipa lui Laszlo Balint. Postolachi și Ubbink au marcat în repriza a doua. Final încins la Arad

Seara a început cum nu se putea mai rău pentru FCSB, rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu. Joonas Tamm și-a dat autogol în minutul 14.

Reclamă

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și a trimis mingea în proprie poartă, pe lângă Ștefan Târnovanu.

Florinel Coman a restabilit egalitatea repede. Atacantul FCSB-ului a marcat un gol superb în minutul 18. „Mbappe de România” a trimis cu efect din interiorul careului, direct în vinclu.

După pauză, UTA a preluat total controlul partidei. În tabăra FCSB-ului s-a produs o schimbare bizară. Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după primele 45 de minute, iar roș-albaștrii n-au mai contat pe faza ofensivă.

Reclamă 4 / 0/3

Arădenii au lovit de două ori până la finalul meciului. Mai întâi Virgil Postolachi a înscris cu un șut la colțul lung, în minutul 64, apoi Ubbink l-a învins pe Târnovanu cu o reluare din fața porții, după pasa excelentă a lui Rareș Pop.

Puștiul de la UTA a interceptat o minge deviată la marginea careului FCSB-ului și l-a găsit pe Ubbink cu o centrare superbă, la firul ierbii.

Grație victoriei din această seară, UTA a scăpat de penultimul loc din Liga 1, cel puțin pentru moment. De cealaltă parte, FCSB a suferit prima înfrângere după 5 meciuri și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul.

Recomandări
  • Florinel Coman, explicații după UTA – FCSB 3-1
  • „Terenul a fost foarte greu, nu am putut să ne facem jocul!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și