Închide meniul

Florinel Coman, gata să se transfere de la FCSB: „Eu sunt pregătit pentru pasul afară!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 19:11

Florinel Coman, gata să se transfere de la FCSB: Eu sunt pregătit pentru pasul afară!”

Florinel Coman a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman este gata să se transfere de la FCSB. Extrema vicecampioanei României a declarat că este pregătit pentru următorul pas în cariera, adică transferul la un club important din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la un eventual transfer, Florinel Coman se gândește să câștige titlul în Liga 1. FCSB se află actualmente pe locul 2, cu 40 de puncte obținute.

Florinel Coman, gata să se transfere de la FCSB: „Eu sunt pregătit pentru pasul afară!”

„Nu știu dacă titlu ar însemna un transfer, dar ar fi un pas uriaș pentru a face acest lucru. Important este să câștigăm aceste patru meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul. Eu sunt pregătit pentru pasul afară.

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul. Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor… Frustrant!

E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe”, a declarat Florinel Coman, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Florinel Coman, mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1: „Suntem mai puternici decât Farul și CFR Cluj!”

Florinel Coman a transmis un mesaj clar despre lupta la titlu din Liga 1, pe care FCSB o dă cu rivalele Farul și CFR Cluj. „Mbappe de România” are încredere că roș-albaștrii pot deveni campioni la finalul sezonului, fiind mai buni decât jucătorii pregătiți de Gică Hagi sau Dan Petrescu.

FCSB este la trei puncte distanță de Farul, liderul clasamentului. În această rundă, roș-albaștrii se vor duela cu Sepsi, pe teren propriu.

Florinel Coman consideră că în acest sezon, FCSB poate lua titlul datorită experienței acumulate de jucători pe parcursul anilor. De asemenea, mijlocașul susține că roș-albaștrii au o echipă plină de talente, care pot face diferența oricând în meci.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, „Mbappe de România” a vorbit și despre greșelile de arbitraj din ultimele runde, și a mărturisit că acestea sunt extrem de frustrante.

„Am ratat de multe ori titlul la mustață, dar acum fiecare jucător are mai multă experiență, este o dorință imensă de a câștiga acest campionat. Cred că noi suntem cea mai talentată echipă din prima ligă. Talentul face diferența față de restul echipelor.

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul…

Suntem mai puternici decât Farul și CFR, avem cea mai bună echipă, cel mai bun joc.

(N.r. despre arbitraj) Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor… Frustrant! E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe”, a declarat Florinel Coman, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și