Închide meniul

Florinel Coman, replică nervoasă după Voluntari – FCSB 1-2: „S-a vorbit şi prost despre mine! Eu nu cer să mi se facă loc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 22:30

Reclamă
Florinel Coman, replică nervoasă după Voluntari – FCSB 1-2: „S-a vorbit şi prost despre mine! Eu nu cer să mi se facă loc!

Florinel Coman, discurs nervos după Voluntari - FCSB 1-2

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Florinel Coman a avut o replică nervoasă după Voluntari – FCSB 1-2. „Mbappe de România” a fost titular cu Voluntari şi a dat pasa de gol la primul gol marcat de Edjouma. Coman a profitat de absenţa lui Octavian Popescu şi a fost titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FlorineL Coman s-a enervat la culme în momentul în care a fost întrebat dacă preferă să fie rezervă şi, în momentul în care intră pe teren să fie decisiv, sau să fie titular şi să aibă o evoluţie ştearsă.

Florinel Coman, replică nervoasă după Voluntari – FCSB 1-2

„Eu nu cer să mi se facă loc. Mă antrenez bine. Nu e treaba mea ce se vorbeşte. S-a vorbit şi prost şi bine, dar nu mă interesează. Totul merge bine, păcat că este mai frig la meciuri şi antrenamente. Toţi îşi doresc să joace titulari. Nu mă interesează, important e ca noi să ne antrenăm foarte bine.

Şi dacă joc din primul minut şi nu dau gol şi pasă de gol? Mai bine fă sondaj şi întreabă şi alţi jucători”, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Florinel Coman a vorbit şi despre meciul de la Voluntari, dar şi despre lupta la titlu.

Reclamă

„Un meci foarte bun, un meci consistnet făcut de noi. Am reuşit să dăm gol în prima repriză. Asta ne-am propus înaintea meicului. Am luat acel gol şi am trăit la intensitatea maximă finalul. Pe terenula cesta nu avem amintiri neplăcute. Este important că am reuşit să câştigăm aici. E o echipă arţăgpoasă, au o echipă bună. Etapa asta parcă a fost făcută pentru noi. Suntem pe locul 3, am mai urcat un loc. Va fi o luptă frumoasă şi foarte grea, cred că toate au şanse. Va fi o luptă grea.

Trebuie să câştigăm cu Universitatea Craiova. Ne-am uitat la meci. Au arătat bine în repriza a doua, aşa cum au fost toate cu ei. Am spus şi anii trecuţi că e anul nostru. CFR Cluj e candidată, are un lot valoros. Eu zic că CFR Cluj este o forţă, deşi trec printr-o perioadă mai slabă”, a mai spus Coman.

Malcom Edjouma rămâne cu picioarele pe pământ, după „dubla” reușită în FC Voluntari – FCSB 1-2: „Prețul meu nu se schimbă!”

Malcom Edjouma rămâne cu picioarele pe pământ, după „dubla” reușită în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2. Mijlocașul de la FCSB a marcat două goluri în poarta ilfovenilor și a adus o nouă victorie echipei lui Mihai Pintilii și Leo Strizu. Francezul a ajuns la 3 goluri în ultimele două partide disputate de roș-albaștri în Liga 1. Edjouma a fost decisiv și în etapa precedentă, când a marcat golul victoriei în Gruia, în fața lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 45, după devierea cu capul a lui Florinel Coman. Francezul a dublat avantajul vicecampioanei în minutul 79, cu un șut puternic de la marginea careului.

Francezul rămâne însă cu picioarele pe pământ și anunță că prețul său nu a crescut după evoluțiile strălucitoare din ultima vreme.

„A fost o victorie bună. Am ajutat echipa, a fost un meci dificil, nici nu știu dacă am făcut un meci bun astăzi. Am încercat să-mi ajut echipa și am reușit să fiu la finalizare. E prima mea dublă.

Nu am avut timp să sărbătoresc, toată lumea a venit peste mine. După ce dau un gol, mereu mă gândesc să îl dau și pe al doilea. Am încredere în mine, sunt aici și toată lumea știe ce pot să joc.

Am avut nevoie de puțin timp să mă adaptez. Prețul meu nu se schimbă. Suntem pe drumul cel bun în acest moment, trecem printr-un moment foarte bun. Cel mai important e să luăm cele 3 puncte în fiecare meci”, a spus Malcom Edjouma.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și