Închide meniul

Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 22:18

Reclamă
Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe

Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj!

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! „Mbappe” a ajuns la borna 17 în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor este atacantul kosovar Albion Rrahmani, de la Rapid, care a marcat 15 goluri.

Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj!

În minutul 16 al derby-ului CFR Cluj – FCSB, Florinel Coman a marcat superb, din lovitură liberă. Tot el a fost cel care a obţinut lovitura liberă, la marginea careului ardelenilor.

Pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Liga 1 se află Darius Olaru, colegul lui Coman de la FCSB. Acesta are 14 goluri în acest sezon în Liga 1.

Dacă va câştiga astăzi, FCSB se distanţează la 13 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Practic, ce le-ar mai lipsi „roş-albaştrilor” este doar câştigarea titlului din punct de vedere matematic.

Reclamă

După meciul de astăzi, FCSB va mai avea de disputat 6 meciuri în play-off.

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, după oferta fabuloasă primită de Florinel Coman: „Dau un milion de euro!”

Acesta este transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, pentru a suplini plecarea din vară a lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a anunţat care sunt cele două variante pe care le are pentru postul de extremă stânga.

Florinel Coman ar fi acceptat o ofertă fabuloasă şi urmează să joace în Qatar. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul liderului din Liga 1 l-a felicitat pe Florinel Coman, care îi aduce în conturi 5 milioane de euro. A dezvăluit că Octavian Popescu ar putea să îl facă uitat pe „Mbappe”.

Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu poate să vină că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău.

I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el.

Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Otele, pe lista lui Gigi Becali

Becali insistă şi pentru transferul lui Philip Otele de la CFR Cluj. Golgheterul grupării din Gruia este văzut drept o variantă ideală pentru înlocuirea lui Florinel Coman. Totuşi, Gigi Becali nu este dispus să achite mai mult de un milion de euro.

Sau dau 1 milion pe Otele. Dacă nu îmi dă răspunsul luna asta, îi dau 800.000 de euro. A mai zis el că ia, că drege. E prea mult 2 milioane pe Otele. Trebuie să aibă 19-20 de ani.

Reclamă

Şi să crezi în el. El face două milioane acum, dar nu merge aşa în România. Eu nu sunt arab, ca să curgă sonda. La mine, trebuie să iau unul de 20-21 de ani ca să dau 2 milioane”, a mai spus Gigi Becali.

Neluţu Varga a ţinut să afirme că nu este dispus să îl vândă pe Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și