Închide meniul

Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 22:21

Reclamă
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis

Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Florinel Coman a fost sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB. Marius Niculae este de părere că „Mbappe” ar trebui să mai aştepte, deşi a primit o ofertă colosală din Qatar. Fostul internaţional consideră că vedeta de la FCSB ar putea prinde un transfer şi mai bun, după Campionatul European din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis şi este la un pas de titlu, alături de FCSB. Al-Duhail, echipă din Qatar, îl doreşte cu insistenţă pe „Mbappe de România”, Gigi Becali urmând să primească în schimbul său suma de cinci milioane de euro.

Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB

Şi Florinel Coman a transmis clar că îşi doreşte să plece de la FCSB, după ce va deveni campion. Extrema roş-albaştrilor ar urma să încaseze un salariu imens, de două milioane de euro, la Al-Duhail, în cazul în care va fi transferat de formaţia din Qatar.

Însă, Marius Niculae îl sfătuieşte pe Florinel Coman să nu se grăbească să ia decizia de a pleca de la FCSB. Fostul internaţional este de părere că sunt şanse mici ca „Mbappe” să mai continue la formaţia roş-albastră, mărturisind că cel mai bine pentru el ar fi să aştepte EURO 2024, urmând ca ulterior să ia decizia finală în privinţa viitorului lui.

„Dacă i se plătește clauza, cu siguranță nu va rămâne la FCSB. E golgheterul campionatului, face cel mai bun sezon. L-am sfătuit să mai aștepte până după EURO. Dacă face un Campionat European foarte bun, s-ar putea ca oferta să fie mult mai bună.

Reclamă

Nu mă surprinde (n.r. – că pleacă în Qatar)! Ultimii golgheteri au plecat în țările arabe: Florin Tănase, Alibec. Mai sunt Burcă, Stanciu și așa mai departe. E un campionat în care se investește foarte mult. Cristiano Ronaldo joacă în zona aia, e cel mai bun jucător din lume din punctul meu de vedere.

Părerea mea este că trebuie să-și rezolve partea financiară mai întâi. Este destul de tânăr și poate juca în Europa de plăcere mai târziu”, a declarat Marius Niculae.

”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul

Florinel Coman a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: dacă există vreo şansă să rămână la FCSB!

Reclamă 4 / 0/3

”(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor.

E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și