Închide meniul

Florinel Coman, sfătuit să plece de la FCSB: „Dacă aş fi în locul lui, aş pleca! Nu are pic de forţă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 17:45

Florinel Coman, sfătuit să plece de la FCSB: „Dacă aş fi în locul lui, aş pleca! Nu are pic de forţă

Florinel Coman este sfătuit să plece de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Florinel Coman este sfătuit să plece de la FCSB. Dumitru Dragomir a declarat că „Mbappe de România” este departe de forma de senzaţie arătată în sezoanele precedente, şi îl îndeamnă să îşi caute altă formaţie pentru a-şi relansa cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB. După ce a fost accidentat în startul sezonului, mijlocaşul traversează o formă modestă. Chiar şi aşa, Coman a reuşit să marcheze în ultima partidă a roş-albaştrilor, cu Mioveni, partidă câştigată cu scorul de 5-1. În acel meci, „Mbappe” a fost rezervă, fiind introdus la pauză în locul lui Billel Omrani.

Florinel Coman, sfătuit să plece de la FCSB

Dumitru Dragomir a analizat prestaţia lui Florinel Coman, din acest sezon, şi a ajuns la concluzia că mijlocaşul are nevoie să schimbe echipa. Fostul şef de la LPF susţine că accidentările şi-au pus amprenta asupra jucătorului roş-albaştrilor, şi din acest moriv a ajuns şi rezervă la FCSB.

Astfel, Dragomir este de părere că Florinel Coman trebuie să îşi găsească un nou angajament, pentru a-şi relansa cariera.

„Cauza ar fi multiplele accidentări în decursul timpului, care şi-au pus amprenta pe evoluţia lui Florinel.

Reclamă

A pierdut şi tonusul muscular, nu are pic de forţă în picioare, segmente lungi şi fără forţă. Dacă aş fi în locul lui, aş pleca. M-aş duce undeva să joc”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

Florinel Coman evoluează la FCSB din 2017, atunci când Gigi Becali îi plătea lui Gică Hagi suma de trei milioane de euro în schimbul său. În acest sezon, mijlocaşul de 24 de ani a evoluat în 24 de partide, marcând 4 goluri, şi cotribuind cu pasă decisivă la alte trei reuşite, în toate competiţiile.

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Adi Mutu a dat cărțile pe față despre cele două transferuri

„Florinel Coman și Denis Alibec, la Rapid?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Adi Mutu, după ultimele discuții apărute în legătură cu cele două posibile transferuri. Mutu este cu gândul la perioada de mercato din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul Rapidului a fost întrebat și despre posibilitatea să își întărească linia ofensivă cu transferurile lui Florinel Coman, de la FCSB, și Denis Alibec, de la Farul Constanța.

„Briliantul” a lămurit situația și a precizat că, la ora actuală, cele două mutări nu reprezintă un obiectiv, în Giulești.

„Jucătorii sunt încă sub evaluare și am zis că o să facem acest lucru (n.r. – planul pentru transferuri) când vom fi în pauza competițională. (N.r. – Coman și Alibec sunt transferuri fezabile?) Nu, nu sunt fezabile”, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu a avut mari probleme de lot la ultimul meci, cu FC Argeș, scor 1-1, din cauza accidentărilor. Nu mai puțin de 10 jucători au acuzat probleme medicale și nu au fost disponibili pentru partida din Trivale.

Este vorba despre Alex Albu, Alex Ioniță, Valentin Costache, Damien Dussaut, Jayson Papeau, Alexandru Mățan, Florin Ștefan, Kevin Luckassen, Younes Bnou Marzouk și Junior Morais.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și