Închide meniul
Foto

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”! Imaginea postată de „vedeta” FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 10:37

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”! Imaginea postată de „vedeta” FCSB-ului

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”

Florinel Coman / Instagram

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”! „Vedeta” celor de la FCSB se află într-o revenire de formă, după ce, în ultimii ani, a fost chinuit de accidentări dese, care l-au ținut departe, o perioadă îndelungată, de terenul de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro.

Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”

Florinel Coman a postat, pe contul personal de Instagram, o imagine din sala de forță, semn că „trage tare” pentru a reveni la forma care l-a consacrat.

Inclusiv soția sa, Ioana Coman, a publicat un clip în care „perla” FCSB-ului poate fi observată cum se antrenează din răsputeri în sala de forță.

În actualul sezon, Florinel Coman a dat cinci goluri și șase pase decisive, în 31 de partide bifate pentru FCSB.

Reclamă

Florinel Coman i-a luat locul lui Octavian Popescu

Datorită evoluțiilor bune, din ultima perioadă, Florinel Coman și-a recăpătat statura de titular la FCSB. Ba mai mult, Gigi Becali a decis ca acesta să revină la postul său de bază, cel de extremă stânga, luându-i locul lui Octavian Popescu.

Domnule, a fost foarte inspirat dacă le-a făcut el. Dacă nu le-a făcut el, tot meritele lui sunt! Așa că… Înțelegi? Foarte bine a jucat Sorescu! Și pe postul ăla, și pe postul ăla. Iar Octavian Popescu… băi, ce pase a putut să dea! L-a lăsat singur, cele două faze…

A dat trei pase de gol, dintre care două ca lumina zilei. Cred că îl vor termina! Îl mută pe diferite posturi până în scot! Cu toate că e de o inteligență rară și își asumă pase de risc.

Reclamă 4 / 0/3

Bă, știi care e fotbalist de mare valoare? Care încearcă șase pase, toate greșite, și din a șaptea ți-a dat gol echipa ta și câștigă cu 1-0. Îți asumi greșelile.

Antrenorul mare e cel care se uită ce personalitate are fiecare jucător. Pentru că dacă ai un moral de meci mare, de competiție mare, este imposibil să nu reușești.

Dar ca să îl ai, trebuie să fii născut cu așa ceva. Nu se face peste noapte. Sau ți-l educi de la copii și juniori, pleci cu el în străinătate și joci cu fel de fel de echipe ca să piardă tracul.

Iar tactic, părerea mea e că nu joacă nimeni în această țară mai bine decât el (n.r. Octavian Popescu), postul ăla. Pe postul ăla nu centra niciodată fundașul stânga! Alunecări, îl deranja… Asta trebuie să ai capacitate de efort.

Treaba lor! Au câștigat cu 2-1? Au făcut schimbarea cu Deian Sorescu? Nu l-am înțeles… Am senzația că Gigi are o ofertă pentru Coman și vrea să îi ridice standardul. Înseamnă că are pentru Coman o ofertă ca lumea, pentru că altfel Gigi nu poate să facă greșeala asta.

Face 3-4 milioane. Iar celălalt peste 15! Părerea mea este că Edi Iordănescu trebuie să joace cu Octavian Popescu titular pe partea stângă”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, recent, pentru fanatik.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Florinel Coman este cotat la 2,5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Florinel Coman vrea să redevină „Mbappe de România”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și