Închide meniul

Veste cruntă pentru Florinel Coman! Procurorii l-au pus sub învinuire în dosarul de conducere fără permis

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 17:22

Reclamă
Veste cruntă pentru Florinel Coman! Procurorii l-au pus sub învinuire în dosarul de conducere fără permis

Ofertă pentru Florinel Coman din Bundesliga

Hepta

Veste cruntă pentru Florinel Coman! Procurorii l-au pus sub învinuire în dosarul de conducere fără permis. În data de 22 februarie 2021, pe Autostrada A2, jucătorul celor de la FCSB a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, după ce radarul a indicat că circula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră, mult peste limita admisă. Polițiștii i-au solicitat lui Coman să prezinte premisul de șofer, însă acesta a prezentat traducerea unui document din care reieșea că deține un „permis internațional”, eliberat de autoritățile din Ucraina. Însă polițiștii au descoperit faptul că fotbalistul nu deține permis, după ce i-au introdus datele în baza de date.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui incident, pe numele lui Florinel Coman a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Ancheta s-a desfășurat lent, din cauza lipsei de cooperare a autorităților din Ucraina, dar și din cauza unor demersuri făcute de avocații care îl apără pe Florinel Coman.

Veste cruntă pentru Florinel Coman! Procurorii l-au pus sub învinuire în dosarul de conducere fără permis

La doi ani de la incident, procurorii l-au pus sub învinuire pe Florinel Coman în dosarul de conducere fără permis, anunță gandul.ro.

Autoritățile din România au întrebat, în scris, autoritățile din Ucraina dacă Florinel Coman a urmat cursurile vreunei școli de șoferi sau a susținut vreun examen practic și teoretic pe teritoriul acestei țări. Doar că ucrainenii nu au trimis niciun răspuns, deși războiul nu începuse, la acel moment.

Sursa citată notează că anchetatorii și-au schimbat strategia, bazându-se pe alte dovezi în construirea probatoriului, astfel încât fotbalistul celor de la FCSB să fie trimis în fața instanței.

Reclamă

Gigi Becali îl susține pe Florinel Coman

Imediat după incidentul din 2021, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a exprimat susținerea pentru Florinel Coman.

El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ‘domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală’. O să-l ierte și gata”, declara Gigi Becali, în 2021, pentru digisport.ro.

Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Florinel Coman are o cotă de 2,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și