Închide meniul

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: „Nu pare un om integru”. Nici Nicolae Dică nu a scăpat după demisia de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2022, 10:10

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: „Nu pare un om integru. Nici Nicolae Dică nu a scăpat după demisia de la FCSB

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman: "Nu pare un om integru"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

  • Florin Lovin, nemulţumit de deciziile luate la FCSB
  • De ce crede că Florinel Coman nu merită banderola de căpitan

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman, atacantul de 24 de ani care este noul căpitan de la FCSB. Fostul fotbalist, câştigător al două titluri în tricoul roş-albastru, a răbufnit când a văzut ce se întâmplă la echipa sa de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovin nu îşi explică de ce „Mbappe” Coman a primit banderola de la Mihai Pintilii. Darius Olaru, Andrei Cordea şi Octavian Popescu sunt următorii în lista căpitanilor vicecampioanei României.

Forin Lovin l-a făcut praf pe Florinel Coman

Eu am fost căpitan la 20 de ani la Bacău, pus de Dumitru Sechelariu, deci cunosc bine situația. Am fost pus ca să fiu vândut.

Reclamă

Nu cunosc viața personală a lui Coman, dar nu pare un om integru… uite, îți dau un exemplu, Teixeira era de exemplu un bun exemplu, un căpitan nu trebuie să fie neapărat cel mai bun, dar trebuie să fie cel din sufletul echipei, să fie respectat de jucători.

Se vede că nu e o chestie naturală. Și când te duci să dai noroc cu căpitanul, e o chestie și pentru adversar. Una e să-ți vină John Terry, îți dă un sentiment. Alt exemplu. La Astra era Budescu căpitan, eu am spus mereu că Budescu nu are de ce să fie căpitan, pentru că nu era potrivit„, a declarat Florin Lovin la orangesport.ro.

Reclamă

Lovin nu l-a iertat nici pe Nicolae Dică, cel care i-a fost coechipier între 2004 şi 2008.

M-a dezamăgit din perspectiva asta, că la primul telefon a avut confirmarea. Nu e vorba de stat acasă, e vorba că ţi-ai ales meseria de antrenor. La Dică a fost… Dică a considerat că dacă va califica echipa în Conference League va avea linişte, aşa cred că a fost planul.

Era clar, mă duc acolo, eu consider că am echipă bună, pot califica echipa. Iar în momentul ăla, ştiindu-l pe Gigi Becali, mă va lăsa să lucrez„, a mai spus fostul jucător al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a anunţat că nu va mai reveni niciodată la FCSB

Nicolae Dică a anunţat că nu va mai reveni niciodată la FCSB. Nicolae Dică a avut două mandate la FCSB, însă nu a reuşit să câştige niciodată titlul. Dică a dezvăluit că Becali şi-ar mai dori să fie antrenor la FCSB.

Nicolae Dică a spus că niciodată nu va mai antrena echipa lui Gigi Becali. Dică a spus că Becali şi-ar dori, pe viitor, să îl mai pună antrenor.

Nu, nu! Nu (n.r. niciodată). Am fost de două ori şi nu mai are rost. Chiar dacă patronul îşi doreşte. Am fost de două ori, îmi e de ajuns. V-am spus clar! Am spus acum ce gândesc. Familia s-a consumat în această perioadă, eu la fel, e mai bine aşa. Mă bucur că am fost acolo şi am făcut nişte lucruri bune”, a spus Nicolae Dică la digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului