Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Cosmin Achim a făcut mărturisiri tulburătoare: „În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou! E dependent de jocurile de noroc”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 11:11 / Actualizat: 9 martie 2023, 12:34

Fosta iubită a lui Cosmin Achim a făcut mărturisiri tulburătoare: „În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou! E dependent de jocurile de noroc”

Fosta iubită a lui Cosmin Achim a făcut mărturisiri tulburătoare

Cosmin Achim a fost într-o relaţie cu Daniela Tatara / Colaj Hepta/Facebook

Fosta iubită a lui Cosmin Achim a făcut mărturisiri tulburătoare, după ce fundaşul de 27 de ani a ajuns să fie anchetat de FRF pentru pariuri. Acesta ar fi mizat sume uriaşe chiar pe meciurile propriei echipe, iar Petrolul i-a reziliat contractul. Este un scandal de proporţii în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniela Tatara, fosta iubită a fotbalistului, a dezvăluit că Achim are probleme cu jocurile de noroc. Acesta ar avea chiar o dependenţă şi îşi cheltuia toţi banii în cazinouri.

Fosta iubită a lui Cosmin Achim a făcut mărturisiri tulburătoare

Cosmin Achim a împrumutat sume importante de la Daniela şi îi datorează, în prezent, nu mai puţin de 50.000 de euro.

Problemele lui au apărut din cauza jocurilor de noroc, cazinourilor. Cred că mi-am dat seama de problemele lui la 4-5 luni de când ne-am cunoscut. Nu eram în permanență cu el și le-am descoperit treptat, din cauza problemelor care s-au creat am intrat în cercul lui de prieteni și așa am ajuns să îl cunosc cu adevărat, să îi știu viciile, am descoperit dependența lui de jocurile de noroc. Eu nu am făcut parte din aceste cercuri de oameni și nu știam cum reacționează un om care are aceste probleme.

Am încercat să merg cu el la psiholog, ca el să nu ajungă într-o stare degradantă. Din păcate, nu am reușit. Mi-am dat seama în momentul în care noi am fost în Barcelona în primele luni. În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou. Eu habar nu aveam. Și eu am intrat în cazino, dar pentru a mă distra, nu a câștiga.

Reclamă

Am jucat și eu, am fost în La Vegas, Monaco, dar am jucat pentru distracție, nu pentru bani. El mă atrăgea mereu în locul acela și am început să am dubii.

„După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro”

Apoi ne-am întors la activitățile noastre normale, iar el a început să aibă probleme cu banii și mă întrebam cum de ajunge să nu aibă niciun ban. Nu juca sume foarte mari, 500-1.000 de euro. Jucam împreună. Blackjack, ruletă. Astea le-am făcut amândoi, nu îl acuz, dar de atunci mi-am dat seama de dependența lui.

După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro. Spunea că are datorii către colegi, prieteni. El avea probleme astea de foarte mulți ani, nu de când m-a cunoscut. Datoriile se strâng, iar când ele depășesc nivelul salarial, intri în colaps.

Reclamă 4 / 0/3

«Luna această o să încasez salariu și mi-ar mai trebui 2.000-3.000, apoi la următorul salariu îți restitui banii», așa îmi spunea. Normal că nu i-am mai văzut. Am continuat să îl ajut pentru că simțeam că poate face ceva cu viitorul lui. Eu nu am pus accentul pe bani, am pus accentul pe viitorul și viața lui.

Chiar dacă banii sunt greu de recuperat, în situația în care este el astăzi. Noi am stabilit o sumă de comun acord, 50.000 de euro. Eu nu am stat să calculez, am stabilit de comun acord la această sumă„, a declarat Daniela Tatara pentru gsp.ro.

Daniela Tatara a a fost patru ani într-o relaţie cu Cosmin Achim. S-a despărţit de el în luna septembrie a anului trecut. A prezentat, pentru GSP, o poză în care Achim a început să plângă în timp ce îi cerea să nu îl părăsească.

Daniela Tatara s-a despărţit de fostul fundaş al Petrolului

Cosmin Achim a rupt tăcerea despre scandalul de pariuri în care este implicat

Fostul fundaș al celor de la Petrolul, Cosmin Achim, a oferit prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat. Jucătorul a anunțat că este nevinovat și așteaptă rezultatul anchetei. Achim a precizat că nu ia în calcul să renunțe la cariera de fotbalist, indiferent de deznodământul investigației.

Cosmin Achim este anchetat de FRF după ce ar fi a pariat sume între 8.000 și 9.000 de lei pe meciuri din Liga 1, chiar și pe partidele propriei echipe. Achim ar fi desfășurat activitatea ilegală în strânsă legătură cu un clan interlop.

Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, conform prosport.ro.

n perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar „Lupii galbeni” i-au reziliat înțelegerea. În ultimii cinci ani, acesta a fost sub contract cu FC Voluntari.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și