Închide meniul

Cosmin Achim, prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat: „Mă consider nevinovat!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 17:27

Cosmin Achim, prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat: „Mă consider nevinovat!

Cosmin Achim a plecat de la Petrolul după doar cinci meciuri

Cosmin Achim, în tricoul celor de la Petrolul / Hepta

  • Cosmin Achim, anchetat pentru pariuri
  • Prima reacție a fundașului

Fostul fundaș al celor de la Petrolul, Cosmin Achim, a oferit prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat. Jucătorul a anunțat că este nevinovat și așteaptă rezultatul anchetei. Achim a precizat că nu ia în calcul să renunțe la cariera de fotbalist, indiferent de deznodământul investigației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Achim este anchetat de FRF după ce ar fi a pariat sume între 8.000 și 9.000 de lei pe meciuri din Liga 1, chiar și pe partidele propriei echipe, susține orangesport.ro. Achim ar fi desfășurat activitatea ilegală în strânsă legătură cu un clan interlop.

Cosmin Achim, prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat

În ciuda acuzațiilor grave care i se aduc, fotbalistul susține că este nevinovat.

Reclamă

„Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, conform prosport.ro.

În perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar „Lupii galbeni” i-au reziliat înțelegerea.

Reclamă

În ultimii cinci ani, acesta a fost sub contract cu FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, șocat după ce Cosmin Achim a ajuns să fie anchetat într-un scandal de pariuri

Lui Liviu Ciobotariu nu i-a venit să creadă când a aflat în ce scandal este implicat fostul său jucător. Cosmin Achim a evoluat la FC Voluntari în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2023.

Ciobotariu spune că Achim va trebui să suporte consecințele, dacă va fi găsit vinovat de Comisia de Integritate din cadrul FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Am citit în presă. El nu mai este jucătorul nostru și a reziliat în această iarnă pentru a pleca la Petrolul. Am înțeles că se va face o anchetă. Sunt lucruri foarte grave în cazul în care se va dovedi adevărat ceea ce a făcut. În mod cert va trebui să plătească!

El nu a jucat aproape deloc cât am fost eu antrenor. De introdus l-am pus doar când nu am avut soluții. N-aș vrea să spun mai mult despre comportamentul lui. Eu nu m-am gândit niciodată că un jucător poate juca la pariuri contra echipei la care activează. Doar împarți cu colegii tăi vestiarul”, a declarat Liviu Ciobotariu, la conferința de presă premergătoare meciului FC Voluntari – FC Argeș.

FRF a deschis o anchetă în cazul lui Cosmin Achim

FRF a confirmat că desfășoară o investigație în cazul lui Cosmin Achim.

„Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”, a anunțat FRF, potrivit sursei citate anterior.

În perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar clubul ploieștean i-a reziliat astăzi contractul, la inițiativa fotbalistului.

„FC Petrolul Ploiesti și jucatorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, fundașul central fiind cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru.

Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariții pentru echipa noastră în partidele disputate în Liga 1. Mult succes, Cosmin Achim!”, a anunțat Petrolul, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Cosmin Achim și-a făcut junioratul la academiile lui Gică Popescu și Gică Hagi, apoi a evoluat la FC Voluntari, Energeticianul și Petrolul.

Fundașul a bifat și 3 selecții la naționalele de tineret ale României: una la naționala U21 și două la reprezentativa U19.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova