Închide meniul

Fostul jucător al FCSB-ului a ieșit la atac: „M-au folosit numai 40 de minute și nu m-au lăsat să plec!”. Dezvăluirea dublului campion al României

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 11:32

Fostul jucător al FCSB-ului a ieșit la atac: „M-au folosit numai 40 de minute și nu m-au lăsat să plec!. Dezvăluirea dublului campion al României

Iulian Roșu a jucat 36 de minute la FCSB, în 3 ani

Iulian Roșu a jucat 36 de minute la FCSB, în 3 ani / Hepta

Iulian Roșu (28 de ani), fostul jucător al FCSB-ului din perioada 2011-2014, a ieșit la atac. Mijlocașul de 28 de ani, aflat în prezent la Dinamo, a dezvăluit momentele grele prin care a trecut imediat după încheierea junioratului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roșu spera să prindă cât mai multe minute la nivel de seniori, însă lucrurile nu au stat așa. La 8 ani de la despărțirea de FCSB, Iulian Roșu a dat cărțile pe față și a povestit cum a decurs aventura sa la formația roș-albastră.

Iulian Roșu, fostul jucător al FCSB-ului, a ieșit la atac: „A fost o perioadă grea!”

Iulian Roșu susține că a fost obligat prin lege să semneze contractul de profesionist cu FCSB, deși el nu voia să rămână la clubul patronat de Gigi Becali.

Mijlocașul acuză că a fost folosit „numai 40 de minute în doi ani și jumătate”, iar experiența i-a lăsat un gust amar.

„Nu prea am nicio simpatie față de FCSB!”, a declarat Iulian Roșu, cel care are două titluri de campion al României în palmares: unul cu FCSB, în 2013, și altul cu Astra Giurgiu, în 2016.

Reclamă

Roșu spune că a avut mai multe oferte care să-i asigure „evadarea”, dar FCSB le-a refuzat pe toate, chiar dacă nu îl folosea la prima echipă.

„Am avut foarte multe oferte să plec, le-au refuzat pe toate și nici n-am folosit deloc. Pentru mine a fost o perioadă grea și tocmai de asta nu prea mai am nicio simpatie față de ei. Normal că au fost și perioade frumoase datorită jocului și echipei de juniori, apoi la seniori, când am luat campionatul, dar nejucând foarte mult nu poți fi foarte fericit. Iei un campionat și tu ești mai mult la antrenamente sau pe banca de rezerve…

Am fost campion cu 5 etape înainte, i-a trimis pe toți în vacanță. Au jucat absolut toți jucătorii din perioada aia, numai eu nu am fost folosit nicio secundă, deși toată lumea spunea că e foarte mulțumită de mine. E normal că e dureros.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai greu moment de la Steaua a fost când aveam 17 ani și am refuzat să semnez contractul cu ei pentru că nu îmi doream, dar eram obligat prin lege. Nu înțeleg cum vine treaba asta.

Iulian Roșu, „blocat” la FCSB: „Am pierdut cea mai importantă perioadă din cariera mea!”

Ulterior, Andrei Radu a reușit să plece de la Steaua tocmai pe legea pe care ei au folosit-o împotriva mea. Atunci a fost cel mai dureros moment. Aveam oferte să merg oriunde după Campionatul European, dar au fost refuzate absolut toate ofertele.

În doi ani și jumătate, am jucat 40 de minute, ceea ce înseamnă deloc. Am pierdut cea mai importantă perioadă a mea, iar ulterior mi-a fost greu să revin. M-am dus la Clinceni, în Liga 2. Apoi, iarăși de jos de tot, iar după lipsă de meciuri e foarte greu.

Majoritatea tinerilor din ziua de azi tocmai pe partea asta suferă. După ce termină junioratul, au foarte puține posibilități de a juca. Acum îi ajută regula de U21 de la Liga 1, e mult mai ok”, a spus Iulian Roșu, pentru sport.ro.

Iulian Roșu a adunat, per total, 36 de minute în tricoul FCSB-ului, în 4 meciuri.

Rapid, Metaloglobus și Sportul Snagov se numără printre formațiile la care a mai evoluat mijlocașul de 28 de ani. Iulian Roșu a semnat cu Dinamo în această vară, iar până acum a bifat 7 apariții în tricoul „câinilor”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și