Închide meniul

Fostul medic al naţionalei României, uluit de programările din Superliga. Atac la LPF: „Dar dacă va muri cineva, Doamne ferește, cine va fi de vină?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2022, 18:03

Fostul medic al naţionalei României, uluit de programările din Superliga. Atac la LPF: „Dar dacă va muri cineva, Doamne ferește, cine va fi de vină?

Fostul medic al naţionalei României, uluit de programările meciurilor din Superliga. Atac la preşedintele LPF, Gino Iorgulescu

Hepta

Fostul medic al naţionalei României, Pompiliu Popescu, a lansat un atac dur la adresa LPF după ce a văzut programările meciurilor din Superliga. Duminică se vor disputa două partide la temperaturi care pot ajunge chiar la 40 de grade. Sepsi – FC Argeş va lua startul la ora 12:00, iar FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat la 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pompiliu Popescu, cel care a fost 25 de ani medicul primei reprezentative, nu i-a menajat pe Justin Ştefan şi Gino Iorgulescu şi a transmis un avertisment teribil. Crede că vieţile jucătorilor care vor intra pe teren sunt puse în pericol.

Fostul medic al naţionalei României, uluit de programările meciurilor din Superliga

Riscuri mari la programarea acestor partide de duminică. Cine să știe care sunt riscurile, Justin Ștefan și Gino Iorgulescu? Pe ei îi interesează doar banii, salariile lor mari, nu viața jucătorilor…

Fotbaliștii trebuie să se hidrateze bine, să aibă un meniu special, trebuie să bea minimum 3 litri pe un meci la 40 de grade așa cum sunt anunțate duminică.

Dar dacă va muri cineva, Doamne Ferește, cine va fi de vină? Este inadmisibil ce se întâmplă”, a declarat Pompiliu Popescu pentru prosport.ro.

Reclamă

LPF a acceptat ca meciul lui CFR Cluj, care urmau să joace sâmbătă, la doar două zile după meciul din turul 2 preliminar al Conference League, să fie amânat. Totuşi, campionii României nu se aşteptau ca ora de start a partidei din etapa a doua a Superligii să fie 16.00.

Dan Petrescu, un car de nervi înainte de FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost un car de nervi la conferinţa de presă de dinaintea confruntării FC U Craiova 1948 – CFR Cluj. Antrenorul grupării din Gruia şi-a ieşit din minţi.

Tot timpul e presiune, sunt conștient că avem nevoie de victorii. Nu îmi doream să vină acest meci din mai multe motive – căldură, deplasare și probleme de lot. Trebuie să jucăm, dar sper să nu pățească nimeni nimic. Mie îmi e cam frică. Poate numai la Mondialul din 94 a mai fost căldura asta. După meci, doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova a făcut o echipă mult mai competitivă. Au ambiții mari, îl respect pe patron. E și el lângă echipă. Toți își doresc victoria. Dupăa cum au jucat cu Farul, au ambiții mari cu CFR Cluj. Marius Croitoru a avut rezultate bune cu noi, trebuie să vadă că nu e ușor să antreneze mai multe echipe. E un antrenor care știe ce face”, a declarat Dan Petrescu.

Şi conducerea lui CFR Cluj a răbufnit după ce s-a aflat ora de start la partida cu FC U Craiova 1948.

Este o bătaie de joc, se anunță caniculă la ora aia! Îmi doresc să fie salvări multe la meci, pentru că integritatea jucătorilor va fi pusă în pericol.

Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45! Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!”, a spus Balaj, pentru gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și