Închide meniul

Fotbaliștii din Turcia, marcați pe viață după cutremurele devastatoare: „Fiul meu mi-a spus că un monstru ne ia casa!”/ „Am scăpat de moarte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 11:10 / Actualizat: 8 februarie 2023, 12:32

Fotbaliștii din Turcia, marcați pe viață după cutremurele devastatoare: „Fiul meu mi-a spus că un monstru ne ia casa!/ „Am scăpat de moarte!

Fotbaliștii din Turcia, marcați pe viață după cutremurele devastatoare

Clădiri distruse în Turcia / Profimedia

Fotbaliștii din Turcia sunt marcați pe viață după cutremurele devastatoare din Turcia. Doi jucători de la Kasimpașa și Gaziantep au făcut dezvăluiri teribile despre clipele de groază prin care au trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul echipei Gaziantep, Angelo Sagal, şi jucătorul Stephane Bahoken, de la Kasimpaşa, au povestit pentru presa internaţională cum au trăit cutremurul devastator din Turcia, informează news.ro.

Fotbaliștii din Turcia, marcați pe viață după cutremurele devastatoare

A fost înspăimântător. Era ora 04.00. Dormeam. Ne-am trezit imediat. Mi-am luat soţia şi copiii. Ne-am pus în pragul uşii. Am simţit cutremurul diferit de cel din Chile, din 2010. A început liniştit, dar apoi s-a intensificat. Am simţit că se zguduia foarte tare casa. Fiul meu de 4 ani mi-a spus că un monstru ne ia casa”, a spus Sagal pentru presa din Chile, potrivit Milliyet.

Stephane Bahoken, de la Kasimpaşa, se afla la Hatay împreună cu colegii săi, ei jucând duminică un meci în prima ligă din Turcia, cu Hatayspor.

“În jurul orei 04.00, a început să se zguduie hotelul. Eu dormeam şi brusc am simţit că mi se zguduie patul. Au început să spargă geamurile şi dulapurile din camera mea. Am simţit cu fiecare clipă care trecea cum cutremurul se intensifica. Probabil a durat mai puţin de un minut, dar l-am simţit de parcă a fost cel puţin 5-6 minute. Am avut noroc pentru că hotelul nostru este unul rezistent la cutremure. M-am ţinut strâns de pat şi am aşteptat să se termine. Apoi mi-am strâns lucrurile şi am plecat împreună cu colegii mei. Unii au ieşit cu picioarele goale. Când am ieşit din hotel şi am văzut clădirle prăbuşite m-am gândit că şi hotelul nostru se putea prăbuşi peste noi. Puteam să murim. Am scăpat de moarte”, a afirmat Bahoken, potrivit haberler.com.

Reclamă

Cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria la începutul săptămânii s-a soldat cu peste 7.700 de morţi.

Christian Atsu, găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia

Christian Atsu a fost găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia! Fostul jucător de la Chelsea a supravieţuit miraculos cutremurului devastator, care a făcut peste 4000 de victime.

Un jurnalist turc a anunţat faptul Christian Atsu a fost găsit în viaţă, după ce a fost dat dispărut ca urmarea a cutremurului devastator din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a afirmat că jucătorul este în stare bună, după ce se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Luni seară, cotidianul portughez A Bola anunţase că jucătorul a fost scos de sub dărâmături şi este la spital, cu răni la picior şi dificultăţi de respiraţie, însă informaţia a fost dezminţită de oficialii clubului Hatayspor, unde este legitimat Atsu.

Atsu, în vârstă de 31 de ani, joacă la Hatayspor din vara anului 2022, după ce a mai evoluat la Chelsea, Newcastle sau FC Porto, anunţă news.ro.

Marius Șumudică, înmărmurit după catastrofa din Turcia

Marius Șumudică a rămas înmărmurit după catastrofa din Turcia. Antrenorul român a oferit o primă reacție după ce două cutremure uriașe, de magnitudine 7.8, respectiv 7.5, au lovit puternic sud-estul Turciei și au produs peste 2.000 de decese.

„Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oameni de acolo. Am fost foarte îngrijorat de dimineață când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje.

Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. Este o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață.

Sunt aproape de ei cât pot, sufletește și din toate punctele de vedere. Mi-aș dori din suflet să-i ajut și cu gândurile bune să mai alin puțin durerea prin care trece poporul turc în momentul de față. Este una dintre țările unde m-am simțit bine, unde am lucrat, sunt respectat și am rămas în relații bune cu foarte multă lume de acolo”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și