Închide meniul

Fotbalistul care a impresionat în tricoul FCSB-ului şi e cerut acum la naţională: „A fost recent desemnat cel mai bun jucător”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 9:46

Reclamă

Fotbalistul care a impresionat în tricoul FCSB-ului şi e cerut acum la naţională este nimeni altul decât Siyabonga Ngezana. Adus de la formaţia sud-africană Kaizer Chiefs, Ngezana şi-a făcut loc ca titular în echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar, cel care s-a ocupat de transferul lui Ngezana din Africa de Sud, e încântat şi el că fundaşul sud-african s-a adaptat la FCSB şi joacă din ce în ce mai bine. Becali l-a lăudat, la un moment dat, pe Ngezana, spunând că nu trece nimeni de el.

Fotbalistul care a impresionat în tricoul FCSB-ului şi e cerut acum la naţională: „A fost recent desemnat cel mai bun jucător”

Jurnaliştii din Africa de Sud au scris că Ngezana ar putea fi o variantă pentru centrul apărării în naţionala Africii de Sud.

”Fundașul s-a adaptat mai greu în Europa, dar apoi a devenit un element important în formația de start a celor de la FCSB, echipă se luptă pentru titlu în SuperLiga României.

Ngezana a fost recent desemnat cel mai bun jucător din prima rundă a Cupei României, după prestația sa excelentă pentru bucureșteni. Poate fi o opțiune bună pentru defensiva Bafana”, au scris cei de la goal.com.

Reclamă

”Mă bucur că Ngezana s-a acomodat și că evoluează din ce în ce mai bine. Sunt convins că după pauza de iarnă va da un randament și mai bun, mai ales că nu a ajuns la 100%. FCSB va fi extrem de puternică de la anul!”, a declarat Florin Vulturar, finul lui Gigi Becali şi omul care se ocupă de transferurile la FCSB din afara ţării.

Presa din Africa de Sud, impresionată de Siyabonga Ngezana, după Sepsi – FCSB: „A revenit triumfător”

Presa din Africa de Sud l-a lăudat pe Ngezana şi după meciul Sepsi – FCSB, câştigat de „roş-albaştri” cu 5-2.

„Într-o întâlnire palpitantă din Superliga României, Siyabonga Ngezana a revenit triumfător în formația de start a FCSB-ului și a contribuit semnificativ la victoria răsunătoare cu 5-2 contra lui Sepsi OSK.

Reclamă 4 / 0/3

Această victorie nu numai că a evidențiat priceperea lui Ngezana în apărare, dar a și consolidat poziția FCSB-ului în fruntea clasamentului, creând un avantaj de şase puncte în faţa celor de la CFR Cluj, având şi două meciuri în plus disputate.

Ngezana, care ratase în mod surprinzător meciul anterior împotriva lui Hermannstadt, a fost din nou în lumina reflectoarelor, după ce și-a reluat rolul în 11-le de start al FCSB-ului.

Fostul fotbalist de la Kaizer Chiefs, care a câștigat recent premiul de „Omul meciului” pentru performanța sa excepțională din meciul cu Farul, și-a demonstrat forma bună și a oferit o bază solidă în apărare pentru giganții români”, au scris cei de la thecoverup.co.za.

Gigi Becali despre Ngezana: „M-a impresionat”

Am avut surpriză ca Ngezana să fie chiar mai bun. M-a impresionat foarte tare”, a spus Gigi Becali la Palat în urmă cu două luni.

Gigi Becali i-ar fi stabilit sud-africanului un preţ de 7 milioane de euro, în condiţiile în care l-a achiziţionat pentru o sumă de 10 ori mai mică. Ngezana evoluează pentru prima oară în Europa, el jucând până acum doar la echipa Kaizer Chiefs, din Africa de Sud.

În condiţiile în care Vlad Chiricheş se va opera şi va lipsi alte 4 luni de pe gazon, FCSB-ul se va baza tot pe cuplul Ngezana – Dawa în centrul apărării.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
Vezi toate știrile
Citește și