Închide meniul

Fotbalistul „curtat” de FCSB și Universitatea Craiova poate prinde un transfer în străinătate: „Oferta este pe masă”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 13:03

Fotbalistul curtat” de FCSB și Universitatea Craiova poate prinde un transfer în străinătate: Oferta este pe masă”

Valentin Țicu poate prinde un transfer în străinătate

Valentin Țicu în tricoul României U21 / Profimedia

Fotbalistul „curtat” de FCSB și Universitatea Craiova poate prinde un transfer în străinătate. Valentin Țicu (22 de ani), fundașul stânga și căpitanul de la Petrolul, este dorit de belgienii de la KAA Gent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 5 în prima ligă din Belgia, Gent vrea să-și întărească defensiva și a făcut deja o ofertă pentru tânărul fundaș român.

Fotbalistul „curtat” de FCSB și Universitatea Craiova poate prinde un transfer în străinătate

Prin evoluțiile bune din Liga 1, Valentin Țicu a dovedit că este unul dintre jucătorii de perspectivă pe care îi oferă țara noastră.

„E oferta pe masă pentru Țicu. Acum să vedem dacă vor fi de acord cei de la Petrolul și vor accepta. Am vorbit cu Claudiu (n.r. – Claudiu Tudor, președintele Petrolului) și rămâne să vedem la ce concluzie vom ajunge.

Nu pot să vă spun de la cine este oferta și cât s-a oferit, dar, da, este o echipă din Belgia”, a declarat agentul Florin Vulturar, pentru digisport.ro.

Reclamă

Conform aceleiași surse, belgienii sunt dispuși să ofere în jur de 350.000 de euro pentru serviciile lui Țicu.

Fotbalistul a fost pe „radarul” mai multor echipe importante din Liga 1. FCSB și Universitatea Craiova s-au interesat de el, dar fotbalistul a continuat în tricoul Petrolului.

Basarab Panduru, avertisment Valentin Țicu: „Ce faci? Trebuie să te trezești, că nu e în ordine!”

Fostul internațional a ținut să-i atragă atenția lui Valentin Țicu, căpitanul și fundașul stânga de la Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul de 22 ani a fost unul dintre remarcații lui Pandi în trecut, însă expertul și-a schimbat părerea între timp, observând o scădere de formă la jucătorul „lupilor galbeni”.

Fostul mijlocaș îl avertizează pe Valentin Țicu că jucători mult mai în vârstă decât el sunt în prim-planul Ligii 1, în timp ce el nu progresează.

„La poziția de fundaş stânga, avem doi jucători cu vârste înaintate: Camora şi Morais. Aici e întrebarea «ce faci, Ţicule?, ce faci, Ţicule? Pentru că te-am lăudat, am văzut nişte calităţi la tine.

Dar Junior Morais cu Camora, la 36-37 de ani, sunt acolo şi tu nu eşti acolo. Ce faci? Trebuie să te trezeşti, că nu e în ordine»”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Conform site-urilor de specialitate, în prezent, Valentin Țicu este cotat la 800.000 de euro.

Recomandări
  • Valentin Ticu este dorit de belgienii de la KAA Gent

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și