Închide meniul

Fotbalistul făcut „vagabond” şi „derbedeu” de Gigi Becali e la un pas să semneze: „Negocierile sunt avansate”

Publicat: 2 iunie 2024, 17:18

Reclamă
Fotbalistul făcut „vagabond şi „derbedeu de Gigi Becali e la un pas să semneze: „Negocierile sunt avansate

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Fotbalistul făcut „vagabond” şi „derbedeu” de Gigi Becali e la un pas să semneze în Liga 1. Alexandru Tudorie se află în negocieri avansate pentru a se transfera de la UTA la Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl transfera în vara lui 2015 pe Tudorie de la Oţelul, pentru 250.000 de euro. După 5 luni îl împrumuta la Voluntari. Ulterior, Becali l-a cedat gratis pe Tudorie la Voluntari.

Fotbalistul făcut „vagabond” şi „derbedeu” de Gigi Becali e la un pas să semneze: „Negocierile sunt avansate”

Negocierile celor de la Hermannstadt cu Alexandru Tudorie sunt avansate”, au declarat surse citate de prosport.ro.

Alexandru Tudorie a fost implicat într-un scandal uriaş în timp ce evolua pentru FCSB. El a fost acuzat că şi-ar fi agresat iubita. Gigi Becali a reacţionat dur atunci când a auzit despre acest incident, numindu-l „vagabond” şi „derbedeu” pe Tudorie.

Pentru că a bătut-o pe fata aia, el trebuie să răspundă în fața legii. Dacă a bătut-o, eu spun că fotbalist nu va fi. Pentru că e vagabond. Dacă dai o palmă unei fete, nu pumn, o palmă, atunci ești vagabond. Cum să lovești o fată la 20 de ani? E un derbedeu”, spunea, nervos, Gigi Becali după presupusul incident.

Reclamă
Reclamă 4

Am învățat lucruri acolo. Că trebuie să nu ascult pe nimeni și să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Eu nu cunoșteam viața, patronul. Dacă mă critica la televizor, fiind copil, puneam la suflet, mă demoraliza. Dacă aș fi acum acolo, aș fi alt om.

Chestia la FCSB este că nu are nimeni răbdare cu tine! Oriunde ai fi, trebuie să demonstrezi, așa e. Nu știu dacă aș mai putea lucra cu domnul Becali. Nu poți ști ce-ți oferă viața”, declara Alexandru Tudorie după plecarea de la FCSB.

După ce i-a părăsit pe „roş-albaştri”, Alexandru Tudorie a evoluat la Arsenal Tula (în Rusia), Universitatea Craiova, Sepsi şi Al-Adalah (în Arabia Saudită). În prezent este legitimat la UTA Arad. Tudorie, care are 28 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900 de mii de euro.

Reclamă

 

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și