Închide meniul

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului. Când va reveni vicecampioana în Ghencea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 23:14

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului. Când va reveni vicecampioana în Ghencea

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului. Fostul fotbalist a vorbit despre revenirea vicecampioanei pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la FCSB au negociat revenirea pe stadionul din Ghencea încă de la partida cu Dinamo, câștigată de către echipa lui Elias Charalambous cu scorul de 2-1. Totuși, discuțiile nu s-au concretizat, iar meciul s-a jucat pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Gabi Balint a făcut un anunț care îi va bucura pe fanii FCSB-ului. Fostul fotbalist crede că meciul cu CFR Cluj va avea loc pe Ghencea

Fostul atacant al Stelei este de părere că oficialii de la CSA Steaua vor fi de acord ca FCSB să joace partida cu CFR Cluj pe stadionul din Ghencea. Acesta crede că negocierile inițiale au picat din cauza oficialilor vicecampioanei, care nu au reușit să îndeplinească toate condițiile impuse de oficialii „militarilor”.

„Sunt supărat că nu mișcă nimic, nu ies să spună lucruri… Comunicare e la pământ Atâta circ cât am văzut în ultimul timp… Cei de la CSA au vrut să închirieze, au agreat niște clauze în contract și s-au înțeles cu FCSB. Urma să vină FCSB să aducă actele care au fost agreate, două hârtii lipseau. Era o asigurare și încă ceva.

A doua zi, au venit fără hârtiile astea. FCSB a plecat târziu la negocieri și la semnare. Nu poți să ceri o asigurare care nu poate fi obținută, astda așa e. Dar cei de la FCSB s-au plâns încontinuu, că ‘nu ne lasă, că nu știu ce…’.

Reclamă

Nu știu, găsiți soluții! Cu o zi înainte de concluzie, erau înțeleși în proporție de 99%. Cum te duci la broker să rezolve de seara până dimineața? Nu am zis că CSA a acționat corect, nu pot să evaluez eu clauzele alea. Probabil s-au gândit că e un meci de mare risc, totuși venea Dinamo în Ghencea. Îl vor închiria la meciul cu CFR Cluj, vor scoate și clauza aia și gata”, a spus Gabi Balint, pentru digisport.ro.

FCSB, un nou asalt pentru a fi primită în Ghencea!

Vicecampioana României pune presiune pe şefii „militarilor”. FCSB debutează în preliminariile Conference League miercuri, la Sofia, de la ora 20:30. Partida tur a „dublei” cu CSKA 1948 Sofia se poate vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Dacă se va califica, vrea să joace cu danezii de la Nordsjaelland pe arena de 100 de milioane de euro din Ghencea.

Mihai Stoica a depus deja actele. Aşteaptă răspuns şi pentru cererea de a juca pe Stadionul Steaua şi următorul meci de „acasă” din Liga 1, cel cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Despre unde se joacă FCSB – CSKA 1948 Sofia, în turul secund preliminar Conference League) Pe Arc. Cu Nordsjaelland, am făcut adresă în Ghencea. Aşteptăm răspunsul CSA referitor la partida cu CFR momentan”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc pe data de 6 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ambele echipe au maximum de puncte după primele două etape. Roş-albaştrii le-au învins pe FC U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și