Închide meniul

Gabi Balint, reacţie virulentă după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: „Știi că acolo nu se poate face performanță, de ce te duci?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2022, 20:08

Gabi Balint, reacţie virulentă după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: „Știi că acolo nu se poate face performanță, de ce te duci?!

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint, reacţie virulentă după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB. Fostul mare internaţional român a spus că nu înţelege de ce Nicolae Dică a acceptat să revină la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a revenit la FCSB, după ce a obţinut promisiunea lui Gigi Beclai că va avea libertate 15 etape.

Gabi Balint, reacţie virulentă după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Eu nu-l înțeleg pe Dică. Nu pot să-l înțeleg. Ori a găsit bagheta magică și e sigur că va transforma FCSB-ul peste noapte, ori… Nu înțeleg.

Pe unii antrenori îi înțelegi, poate au și niște probleme financiare, dar Dică, nu. Știi că acolo nu se poate face performanță, de ce te duci?”, a spus Gabi Balin la digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB: „Va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările”

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni!

Reclamă

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. În mandatul său, echipa roş-albastră a avut rezultate excelente în cupele europene, unde chiar a ajuns în primăvara Europa League.

Nicolae Dică, ironizat după ce s-a întors la FCSB: „Ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secundul lui Gigi Becali?”

Nicolae Dică a fost ironizat după ce s-a întors la FCSB. Valeriu Răchită este de părere că Dicanio nu va fi, de fapt, principalul roş-albaştrilor, ci doar va accepta deciziile pe care Gigi Becali le ia.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt siderat că Dică n-a înțeles nimic din ceea ce a pățit în urmă cu patru ani, când i s-a arătat ușa din dos. Nu mai credeam că, după Petrea, mai poate exista un antrenor care să-și asume postura de argat la curtea lui Becali. Și să îndeplinească cerințele patronului: să fie cuminte, să ajungă acasă la 10 seara și, dimineața, să prezinte unghiile la control pe batistuță

Ne mai mirăm de ce fotbalul românesc se prăbușește! Păi, ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secundul lui Gigi? Știam că Dică e mai flexibil, dar nici chiar cu capul până la pământ! Iar asta că a pus condiție să nu mai fie telefoane pe bancă e o glumă.

Schimbările se pot face și cu mesaje trimise prin porumbei! Acum e bine că Becali a produs un șoc la echipă, să treacă de Saburtalo, o trupă cu jucători de liga secundă, care au învins însă în tur datorită atitudinii. FCSB n-ar trebui să aibă emoții pentru calificare, a declarat Valeriu Răchită, potrivit playsport.ro.

Recomandări
  • Gabi Balint, reacţie după revenirea lui Dică la FCSB
  • Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și