Închide meniul

Gabi Iancu, discurs uluitor în tricoul FC U Craiova 1948! L-a dat exemplu pe Mirel Rădoi, antrenorul rivalei Universitatea Craiova

Reclamă

Publicat: 27 august 2022, 0:00

Gabi Iancu, discurs uluitor în tricoul FC U Craiova 1948! L-a dat exemplu pe Mirel Rădoi, antrenorul rivalei Universitatea Craiova

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

Gabi Iancu, discurs uluitor în tricoul FC U Craiova 1948. Fotbalistul echipei antrenate de Marius Croitoru l-a citat pe Mirel Rădoi, antrenorul rivalei din oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a folosit, în discursul avut după înfrângerea cu UTA, un citat folosit de Mirel Rădoi după eliminarea celor de la Universitatea Craiova din Conference League.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Gabi Iancu, discurs uluitor în tricoul FC U Craiova 1948

„Așa cum a spus și Mirel (n.red. Rădoi) ieri, caracterele mari se văd în momentele dificile. Sunt dezamăgit. Nici suporterii nu sunt fericiți. Trebuie să schimbăm ceva pentru că așa play-off-ul este foarte departe”, a declarat Gabi Iancu la digisport.ro.

FC U Craiova 1948 a pierdut partida din deplasare cu UTA, scor 1-2, iar Gabi Iancu a cerut să se facă o şedinţă.

Mi se pare că am intrat foarte prost în joc, am intrat în atmosfera asta care este frumoasă. Nu am putut să jucăm, nu ştiu ce a fost, poate frică. Trebuie să schimbăm ceva, să facem o şedinţă. Trebuie să facem puncte, dar nici să jucăm urât şi să luăm puncte. Nici nu ştiu ce să spun. Este al doilea meci la rând, trebuie să schimbăm ceva să câştigăm pentru că, aşa, playoff-ul va fi foarte departe„, a mai spus Gabi Iancu.

Reclamă

Discursul lui Mirel Rădoi, care l-a inspirat pe Gabi Iancu

Partida a decurs aşa cum ne-am aşteptat, diferită de primul tur. În prima repriză ne-a fost teamă să avem o circulaţie a balonului şi am jucat cu mingi lungi. Cei de la Beer Sheva au fost agresivi şi au rămas sus. În repriza a doua am echilibrat jocul, dar avem probleme la finalizare. NU am fost cei mai inspiraţi la pasa finală.

În seara asta am avut avantaj şi trebuia să fim destul de abili să păstrăm acel avantaj până la pauză. Trebuia să fim mult mai deştepţi la acea lovitură liberă. La penaltiuri este o loterie, o ruletă rusească.

Pe noi aceste meciuri trebuie să ne întărească, pentru că în momentele grele se arată caracterele puternice. Ca să putem să jucăm din nou în această competiţie trebuie să ne întoarcem în campionat şi să luăm meci cu meci. Felicitări Beer Shevei, sper să aibă noroc în grupe. Nu mă simt bine şi fericit să o fac, dar trebuie respectaţi jucătorii, staff-ul şi suporterii. Aşa că urăm clubului baftă pentru mai departe„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii lui Rădoi, învinşi la lovituri de departajare

Echipa Universitatea Craiova a pierdut, joi seară, în urma loviturilor de departajare, scor 4-5 (1-1), manşa secundă a play-off-ului Conference League, meci pe care l-a disputat în deplasare, şi a ratat astfel calificarea în grupele competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

Primele 90 de minute ale meciului din Israel s-au încheiat la egalitate, 0-0, astfel încât a fost nevoie de prelungiri. Roguljic a deschis scorul în minutul 105 din lovitură liberă, dar Hapoel a egalat în minutul 105+1 prin Hemed.

La lovituri de departajare pentru Hapoel au marcat Suleymanov, Keltjens, Helder Lopes şi Dadya, iar pentru Craiova au marcat Roguljic, Nistor şi Găman, în timp ce Andrei Ivan şi Bancu au ratat.

HAPOEL BEER SHEVA: Glazer – Tibi, Abu Abaid (Or Dadya 97’), Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Yosefi (Hemed 61’), Elias (Keltjens 77’) – Safuri (Micha 77’), Selmani (Hatuel 61’), Ansah (Suleymanov 73’). ANTRENOR: Elyaniv Barda

CSU CRAIOVA: Lazar – Martic (Găman 91’), Raul Silva, Screciu – Hanca (Căpăţână 71’), Creţu, Mateiu (Nistor 119’), Bancu – Baiaram (Roguljic 91’), Koljic (Vătăjelu 105’), A. Ivan. ANTRENOR: Mirel Rădoi

Cartonaşe galbene: Bareiro 15, Elias 16, Ansha 79, Keltjens 88, Abu Baid 90+2, Helder Lopes 104, Martins 105+2 / Creţu 55.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și