Închide meniul

Gabi Tamaș, declarații despre implicarea lui Gigi Becali de la FCSB: „Dacă antrenorul zice ‘Da, patroane, ai dreptate’…”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 martie 2023, 19:21

Gabi Tamaș, declarații despre implicarea lui Gigi Becali de la FCSB: Dacă antrenorul zice Da, patroane, ai dreptate…”

Gabi Tamaș, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gabi Tamaș a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali de la FCSB. Fundașul care evoluează la Concordia Chiajna a declarat că latifundiarul din Pipera a investit foarte mulți bani la echipă, și de aceea se implică chiar și peste antrenorii săi. Pe de altă parte, Tamaș a fost întrebat și dacă ar putea să lucreze cu un patron de tipul lui Becali, și a dat de înțeles că nu ar refuza o colaborare, pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a a dezvăluit, de mai multe ori, că el este cel care ia deciziile la FCSB, chiar și peste antrenori.

Gabi Tamaș, despre implicarea lui Gigi Becali de la FCSB

Gabi Tamaș a dezvăluit că Gigi Becali este cel care decide totul la FCSB, deoarece el este cel care a investit sume colosale de bani la echipă.

De asemenea, Tamaș a declarat că și el ar lua în calcul spusele patronului, dacă ar fi în situația antrenorului de la FCSB, deoarece patronul echipei este cel care îi plătește salariul.

„Până la urmă sunt banii dânsului și echipa dânsului. Dacă are o colaborare bună cu antrenorul care este pe bancă și antrenorul zice ‘Da, patroane, ai dreptate’.. antrenorul decide.

Reclamă

Și pe mine dacă m-ar suna patronul care mă plătește și îmi zice ‘Bă, Gabi, nu crezi că ar fi mai bine să faci așa?’ și ajung după la spusele patronului îți dai seama că zic ‘Bă, poate are dreptate’. Eu zic că există o comunicare între patron și staff-ul FCSB-ului.

(n.r. dacă ai putea să lucreze în acest mod) Nu știu. Dar te poți adapta. Și patronul se poate adapta după staff și staff-ul după patron. Pentru că până la urmă suntem muncitorii patronului și nu îl putem refuza. Dacă spui nu, vine altul ‘La revedere, hai, următorul!’”, a declarat Gabi Tamaș, în podcastul VictoryCup.

Ce spune Gabi Tamaș despre șansele României în preliminariile EURO 2024

Gabi Tamaș a vorbit despre șansele României în preliminariile EURO 2024. Fostul fundaș al echipei naționale susține că s-ar bucura enorm dacă Edi Iordănescu i-ar califica pe „tricolori” la turneul final care va avea loc la anul. Totodată, Tamaș a vorbit și despre Israel, ca fiind o națională care nu trebuie neglijată.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș și-a manifestat dorința ca România să se califice din nou la un turneu final european. Fundașul de la Chiajna a vorbit despre fotbalul din Israel, țară în care a evoluat în urmă cu ceva ani, și susține că acolo se investesc foarte mulți bani în sport.

„Eu aș vrea din tot sufletul să ne calificăm. Sunt român și mi-aș dori foarte mult. Mai vorbesc și eu cu oameni din fotbal și toți sunt supărați că echipa națională nu merge și am ajuns pe locul pe care am ajuns. Sper ca antrenorul și staff-ul își vor face meseria cum trebuie și vor încerca tot posibilul să ne califice.

(n.r. despre Israel) La câți bani se investesc, deja îți pui un semn de întrebare. Aduc foarte mulți jucători cu nume și se investesc mulți bani în Israel. Nu putem să ne comparăm cu ei pentru că sunt peste noi. Ca și tehnicitate, dorință, sunt cam la fel ca și noi. I-am văzut și fac acceași greșeală ca și noi, iau mingea și nu-i mai dau drumul.

Se cred foarte tehnici. Se cred pe PlayStation prea mult. Așa și noi. Fotbalul nu mai este pe arestat mingea, ci pe mai multă muncă. Situația României la sport este foarte rea. Înainte nici nu voiau să vină la meci (n.r. țări precum Andorra) pentru că luau 3-4 goluri, când era Generația de Aur. Nu mai avem cum să vorbim despre 6 puncte asigurate”, a declarat Gabi Tamaș, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și