Închide meniul

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1! Cu ce club este pe cale să semneze: „Sper să reușim! Suntem în tratative!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 16:19

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1! Cu ce club este pe cale să semneze: Sper să reușim! Suntem în tratative!”

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1

Gabi Tamaș, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

  • Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1! Florin Cernat, director sportiv la FC Voluntari, a anunțat negocierile cu fundașul în vârstă de 39 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Gabi Tamaș a evoluat pentru Petrolul Ploiești, formație de care s-a despărțit în luna octombrie a acestui an.

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1

Florin Cernat susține că se află în discuții cu Gabi Tamaș și că sunt șanse ca fundașul să semneze cu FC Voluntari, echipă pentru care a mai evoluat în perioada februarie 2021 – iulie 2022.

Reclamă

„O să fie interesantă Liga 1. Toată lumea se va întări acum, clar. Diferența de puncte e foarte mică între echipe. Fiecare trage cât mai sus, o să fie frumos campionatul.

N-am început cum ne așteptam, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut și accidentări, n-a fost bine pentru noi. Dar în iarnă facem două-trei mișcări și o să fie bine. Sperăm în continuare la play-off.

Reclamă

Suntem în tratative cu Gabi, acum vorbim. Sper să reușim. I-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi”, a declarat Florin Cernat, potrivit digisport.ro.

Dani Coman, laude pentru Gabi Tamaș

Recent, Dani Coman a vorbit despre situația lui Gabi Tamaș, care i-a fost coleg la naționala României.

„Pe Gabi l-am avut coleg la națională, l-am avut jucător la Astra. Pentru mine a fost extraordinar, chiar dacă am avut și discuții contradictorii, am știut ca, a doua zi, să ne strângem mâna și să rămânem prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam discuții, dar nu numai cu el, mai erau jucători cu personalitate. Dar așa eram si eu, când aveam ceva de spus, am spus, indiferent cine a fost în fața mea.

Gabi era un jucător important și în vestiar și în afara vestiarului, iar Gabi, chiar dacă mai făcea o prostie seara, venea la antrenament și era primul, indiferent de care era alergarea sau de metrii pe care trebuia să-i parcurgă, el ținea ritmul. De aia a ajuns să joace și la 39 de ani și o face foarte bine”, a declarat, recent, Dani Coman.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Liga 1 • 13 mart., 19:04
„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”