Închide meniul

Gabi Tamaş, „momit” cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului” dintre fundaş şi Petrolul Ploieşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 14:21

Gabi Tamaş, „momit cu un pahar de vin! Costel Lazăr a dezvăluit culisele „divorţului dintre fundaş şi Petrolul Ploieşti

Gabriel Tamaş,

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş

Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

„Gabi Tamaş a fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul!”

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Reclamă

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Daniel Chiriţă a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin. Fundaşul de 38 de ani a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul Petrolului şi chiar i-a înjurat pe fani. A fost înregistrat şi s-a ajuns la rezilierea contractului.

Chiriţă a fost lângă Tamaş în momentul în care s-a lăsat cu scandal. „Se transformă la băutură„, a recunoscut fostul jucător al Petrolului. Daniel Chiriţă a fost şi coechipier cu Nae Constantin, la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Luni după-amiază cei de la Petrolul au avut antrenament. S-a terminat antrenamentul şi au făcut grătar la ei, acolo, la stadion. După care, mai mulţi jucători de la Petrolul, au fost vreo 10, au venit aici la mine unde am baza sportivă. Am stat aici, au băut şi ei o bere, că era timpul lor liber… cred că au stat până la 11-12, că la 12 au plecat.

Atunci Tamaş, consumând… greşeala lui a fost că probabil a fost provocat. El a sunat două persoane în cadrul clubului. Una dintre persoanele astea l-a înregistrat. Întrebarea pe care mi-o pun: ‘De ce nu dă toată înregistrarea?’. Pentru că la un moment dat a vorbit ok, a vorbit de meci, de caractere, de ce se întâmplă. Ştii că un om, la băutură, vorbeşte foarte mult. Îl cunoaşte toată ţara pe Tamaş cum face la băutură… şi nu numai toată ţara! În toate ţările pe unde a fost a avut probleme.

El când e treaz e un tip de nota 2000! E un băiat de zahăr, care… crede-mă, te ungi cu el pe suflet. El se transformă la băutură, dar după îşi cere scuze. Am vorbit cu el, e supărat, îţi dai seama. Nu îi convine situaţia care a aparut acum: ‘Băi, nu credeam că cineva mă sifonează, mă înregistrează şi mă dă la cine? La suporteri, îţi dai seama… unde te loveşte cel mai rău!”. Cineva a premeditat-o şi a vrut să îl defăimeze în faţa suporterilor, să îl dea afară! Cine l-a înregistrat e o mizerie de om!”, a declarat Daniel Chiriţă pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Culisele „divorţului” dintre Gabi Tamaş şi Petrolul Ploieşti
  • Costel Lazăr a spus tot, după ce a fost numit „boschetar”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și