Închide meniul

Gabriel Debeljuh a fost operat! Prima imagine cu atacantul lui CFR Cluj, pe patul de spital. Suma uriaşă plătită pentru intervenţia chirurgicală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 16:57

Gabriel Debeljuh a fost operat! Prima imagine cu atacantul lui CFR Cluj, pe patul de spital. Suma uriaşă plătită pentru intervenţia chirurgicală

Gabriel Debeljuh a fost operat. Imaginea făcută pe patul de spital

Gabriel Debeljuh nu mai joacă în 2022 pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Gabriel Debeljuh a fost operat după accidentarea horror suferită în meciul CFR Cluj – Șahtior Soligorsk, scor 1-0, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Atacantul croat de 25 de ani a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi a suferit o intervenţie chirurgicală în afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionii României au postat, pe reţelele sociale, prima imagine cu Debeljuh pe patul de spital. Operaţia acestuia a fost una de succes, iar jucătorul lui Dan Petrescu va începe recuperarea. Din păcate, nu va mai putea juca în acest an.

Gabriel Debeljuh a fost operat. Imaginea cu atacantul croat de pe patul de spital

Operația lui Debeljuh de reconstrucție a ligamentelor de la genunchiul drept a fost un succes!

Gabi, familia CFR îți dorește multă sănătate și este alături de tine! Te așteptăm cât mai repede alături de noi! Recuperare rapidă!„, a transmis CFR Cluj pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Cristi Balaj a dezvăluit că toate costurile intervenţiei chirurgicale au fost plătite de club. Suma totală se ridică la 16.000 de euro.

Noi am suportat la toţi jucătorii intervenţiile chirurgicale. De fiecare dată am avut grijă de jucători. La Debeljuh a fost o neînţelegere. Doar i-am comunicat ca să aibă această linişte în această perioadă, că îi vom prelungi contractul cu încă doi ani de zile, fără să discutăm detalii financiare cu jucătorul. În cadru intern, noi stabilisem cu finanţatorul principal că îi vom mări contractul, dar nu i-am comunicat acest lucru. Urma să îi spunem când va reveni de la operaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Am anunţat că vom achita noi operaţia marţi, dar am plătit luni. În cazul lui Debeljuh, costurile au fost de 16.000 de euro. Vă dezvălui şi suma plătită pentru a fi operat. Noi am fi avut variantă în România să îl operăm cu costuri mult mai mici, la medici foarte foarte buni. Dar a fost dorinţa jucătorului să mergă acolo, la un medic cu care a mai colaborat. Noi fiind 100% alături de jucător, am acceptat şi nu am ezitat în momentul în care şi-a exprimat doleanţa„, a spus preşedintele lui CFR Cluj la sport.ro.

Gabriel Debeljuh a marcat 14 goluri în ultima ediţie a Ligii 1. Începuse bine şi noua ediţie de campionat şi îşi trecuse în cont 2 reuşite în 4 partide.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Dan Petrescu a anunțat că Gabriel Debeljuh are șanse mici să mai joace în acest an

Dan Petrescu a anunțat că Gabriel Debeljuh are șanse mici să mai joace în acest an, după accidentarea gravă suferită în meciul cu Șahtior Soligorsk, scor 1-0, din Gruia. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că se află în căutarea unui jucător care să umple golul lăsat de atacantul croat.

Tehnicianul campioanei a dezvăluit că, aproape sigur, Debeljuh nu va mai juca deloc în 2022, dar că speră să revină în mai puțin de 6 luni.

Mi s-a spus că e posibil ca în 3 luni… în acest an să nu mai joace decât poate la final. Ar fi foarte bine pentru că avem nevoie de el cât mai repede pe teren. Sperăm să nu fie 6 luni, cum am zis eu după meci.

(N.r. – Transfer pentru postul de atacant?) Și acolo mi-aș dori, dar tot așa. Trebuie să luăm jucători care să aibă impact rapid în meciurile din cupele europene, să fie pregătiți și să nu fi jucat la alte echipe din Europa.

Jucători am mai găsit eu așa, dar au jucat în Europa și nu mai au voie să joace la altă echipă. (N.r. – Mai pleacă vreun jucător?) Totul e posibil până la finalul perioadei de transferuri”, a spus Dan Petrescu, la o conferință de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și