Închide meniul

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, la o zi după ce a plecat de la CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2023, 11:11

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, la o zi după ce a plecat de la CFR Cluj

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi

Gabriel Debeljuh, bucurie după marcarea unui gol / Profimediaimages

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, la o zi după ce a plecat de la CFR Cluj. Debeljuh a fost prezentat de deţinătoarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce vineri, CFR Cluj a anunţat că despărţirea de 4 jucători, printre care şi Gabriel Debeljuh, atacantul a fost prezentat oficial de o rivală din Liga 1.

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, la o zi după ce a plecat de la CFR Cluj

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu atacantul croat Gabriel Debeljuh, care ultima dată a jucat la CFR Cluj, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Hermannstadt, precum și la Este, Mantova sau Piacenza din Italia.

Jucătorul, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Îi urăm mult succes lui Gabriel alături de Sepsi OSK”, au anunţat covăsnenii pe reţelele de socializare.

Debeljuh, care nu a mai jucat din luna august 2022. Croatul se alătură în atacul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe lui Pavol Safranko şi Mario Rondon.

Reclamă

Debeljuh a refuzat prelungirea contractului şi a fost scos de pe lista cu lotul pentru campionat de formaţia clujeană după ce s-a accidentat. Croatul şi-a dorit să se despartă de CFR Cluj încă din luna ianuarie a acestui an, dar Ioan Varga nu a fost de acord. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, CFR Cluj ar fi trebuit să plătească suma de 100.000 de euro celor de la Hermannstadt, echipa de la care a fost transferat Debeljuh.

Debeljuh a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la CFR Cluj înainte de accidentare, atunci când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat din genunchi. Cu toate acestea, relaţia dintre el şi club nu a fost mereu una bună.

El a intrat în conflict şi cu Dan Petrescu şi a fost exclus din lot pentru că i-a răspuns fostului antrenor. De asemenea, nici cu cei din conducerea clubului relaţia nu a fost mai bună. Acesta a fost deranjat de faptul că şi-a plătit sinur transportul şi operaţia de la Bologna, dar şi recuperarea.

Reclamă 4 / 0/3

În 103 meciuri disputate în tricoul lui CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a marcat 33 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în toate competiţiile.

CFR Cluj a făcut un nou transfer! Un fundaş central sloven a ajuns în Gruia

Slovenul adus de CFR Cluj vara aceasta a evoluat în ultimii ani în Italia la echipe precum Psscara, Livorno sau Ternana. În cariera sa, el a mai trecut pe la ND Gorica, formaţie din ţara sa natală, dar şi în Rusia, la FK Rostov. La începutul carierei, el a evoluat şi la echipa U23 a englezilor de la Bolton.

„Bine ai venit, Matija Boben!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul central, Matija Boben, este noul jucător al echipei noastre!

Originar din Slovenia, stoperul în vârstă de 29 de ani a evoluat în ultimele sezoane în Italia pentru Pescara, Livorno și Ternana. De-a lungul carierei, a jucat și în Rusia, pentru FK Rostov, dar și în țara natală, la ND Gorica.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe pagina de facebook.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și