Închide meniul

Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi! Fostul atacant de la CFR Cluj ajunge liber de contract la Sf. Gheorghe

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 15:12

Reclamă
Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi! Fostul atacant de la CFR Cluj ajunge liber de contract la Sf. Gheorghe

Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi

Gabriel Debeljuh. în CFR Cluj - FC Voluntari / ProfiMedia

Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi! Atacantul croat de 36 de ani s-a despărţit de CFR Cluj după trei ani în care a evoluat pentru formaţia din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul an, Debeljuh a fost accidentat şi a intrat şi în conflict cu conducerea celor de la CFR Cluj.

Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi! Fostul atacant de la CFR Cluj ajunge liber de contract la Sf. Gheorghe

Potrivit gsp.ro, Gabriel Debeljuh s-a înţeles cu Sepsi Sf. Gheorghe şi urmează să semneze cu formaţia covăsneană un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Debeljuh, care nu a mai jucat din luna august 2022, urmează să semneze contractul în cursul zilei de miercuri. Croatul se va alătura în atacul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe lui Pavol Safranko şi Mario Rondon.

Debeljuh a refuzat prelungirea contractului şi a fost scos de pe lista cu lotul pentru campionat de formaţia clujeană după ce s-a accidentat. Croatul şi-a dorit să se despartă de CFR Cluj încă din luna ianuarie a acestui an, dar Ioan Varga nu a fost de acord. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, CFR Cluj ar fi trebuit să plătească suma de 100.000 de euro celor de la Hermannstadt, echipa de la care a fost transferat Debeljuh.

Reclamă

Debeljuh a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la CFR Cluj înainte de accidentare, atunci când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat din genunchi. Cu toate acestea, relaţia dintre el şi club nu a fost mereu una bună.

El a intrat în conflict şi cu Dan Petrescu şi a fost exclus din lot pentru că i-a răspuns fostului antrenor. De asemenea, nici cu cei din conducerea clubului relaţia nu a fost mai bună. Acesta a fost deranjat de faptul că şi-a plătit sinur transportul şi operaţia de la Bologna, dar şi recuperarea.

În 103 meciuri disputate în tricoul lui CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a marcat 33 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a făcut un nou transfer! Un fundaş central sloven a ajuns în Gruia

Slovenul adus de CFR Cluj vara aceasta a evoluat în ultimii ani în Italia la echipe precum Psscara, Livorno sau Ternana. În cariera sa, el a mai trecut pe la ND Gorica, formaţie din ţara sa natală, dar şi în Rusia, la FK Rostov. La începutul carierei, el a evoluat şi la echipa U23 a englezilor de la Bolton.

„Bine ai venit, Matija Boben!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul central, Matija Boben, este noul jucător al echipei noastre!

Originar din Slovenia, stoperul în vârstă de 29 de ani a evoluat în ultimele sezoane în Italia pentru Pescara, Livorno și Ternana. De-a lungul carierei, a jucat și în Rusia, pentru FK Rostov, dar și în țara natală, la ND Gorica.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe pagina de facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și