Închide meniul

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin au răbufnit după UTA Arad – Petrolul 2-0: „Dacă joci doar așa, retrogradezi!” / „Ne tremură picioarele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 23:56

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin au răbufnit după UTA Arad – Petrolul 2-0: „Dacă joci doar așa, retrogradezi! / „Ne tremură picioarele!

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin au răbufnit

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin / Colaj Hepta

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin au răbufnit după UTA Arad – Petrolul 2-0. Deşi prestaţia „lupilor galbeni” a fost una foarte bună, gruparea de pe Ilie Oană s-a văzut învinsă în al doilea meci consecutiv în Superligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 0-1 cu FC Voluntari, Petrolul Ploieşti a pierdut şi cu UTA Arad, scor 0-2. Astfel, prahovenii rămân fără victorie după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gabriel Tamaş şi Nicolae Constantin au răbufnit după UTA Arad – Petrolul 2-0

„Ăsta e adevărul. Am pierdut din nou şi asta nu e bine. Vin meciuri grele şi asta nu e bine. Ăştia suntem, trebuie să muncim mai mult de mâine. În fotbal, cine greşeşte mai puţin are de câştigat. La fotbal, impresia artistică nu se pune. Îmi doream să jucăm urât şi să câştigăm.

Putem să ne ajutăm doar noi. Poate vom reuşi să învingem cea mai în formă echipă. Greşelile nu ai cum să le eviţi. Nu a fost diferenţă prea mare. Tremură un pic piciorul când pasăm. Trebuie să scăpăm de lucrurile acestea”, a declarat Nicolae Constantin.

Gabi Tamaş a tras şi el un semnal de alarmă. Veteranul din lotul Petrolului se teme chiar şi de retrogradare.

Reclamă

„Încă o seară tristă pentru noi. Suntem supărați. Poate să zicem că, per ansamblu, suntem puțini mulțumiți de joc, dar punctele sunt la ei. Două șuturi pe spațiul porții, două goluri. S-a văzut că sunt o echipă cu maturitate, noi suntem o nou-promovată. Nu este niciun capăt de țară că am pierdut astăzi. Lumea ne laudă jocul, dar punctele sunt la ei.

Nu trebuie să joci doar la spectacol. Dacă joci doar așa, retrogradezi. Ăsta e lotul, în momentul de față, trebuie să uităm ce a fost. Dar mâine e o nouă zi și trebuie să punem osul la muncă. Și anul ăsta suntem tot pe diesel, sper să facem aceeași performanță ca Voluntari anul trecut”, a completat Gabi Tamaş.

Constantin Budescu poate fi întors din drumul spre Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu este în continuare liber de contract, însă Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari sunt pe urmele sale. Ilfovenii speră ca „Magicianul” să continue alături de ei, pentru încă un sezon, după cum declară Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu a evoluat ultima dată pentru FC Voluntari, până la expirarea contractului din această vară. Mijlocaşul este dorit cu insistenţă de Petrolul Ploieşti, pentru a face echipă cu Gabi Tamaş.

„Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el. Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenție, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării. FC Voluntari poate câștiga orice duel în momentul de față.

Am vorbit cu Budi după meci (n.r Petrolul – FC Voluntari, 0-1), era puțin stingherit de situație. Nu știa în ce vestiar să intre și să felicite jucătorii. Oficialii de la Petrolul anunță în fiecare săptămână că va semna Budescu”, a declarat Bogdan Bălănescu, conform playsport.ro.

Constantin Budescu se recuperează după o accidentare suferită la începutul lunii aprilie. „Budi” a bifat 11 prezenţe pentru Voluntari, pentru care a marcat 2 goluri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și