Închide meniul

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB. Unde i-a trimis pe fani să vadă derby-ul

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 12:47

Reclamă
Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB. Unde i-a trimis pe fani să vadă derby-ul

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid - FCSB

Jandarmeria, comunicat eronat / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română înaintea derby-ului Rapid – FCSB, din etapa a 2-a a Superligii. A încurcat stadioanele într-un comunicat în care anunţau ce măsuri de ordine şi siguranţă publica a luat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a folosit, în primul paragraf, „Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală”, Jandarmeria i-a trimis pe fani pe Arena Naţională. A precizat că fanii Rapidului vor putea intra la meci prin Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce ultraşii de la FCSB ar fi avut acces prin Bulevardul Basarabia şi Strada Maior Ion Coravu.

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB

Jandarmeria Română, comunicat eronat

Derby-ul zilei este însă programat în Giuleşti, pe stadionul de 14.000 de locuri. Meciul se va disputa cu casa închisă, după ce toate biletele s-au vândut în timp record. S-au epuizat în numai 26 de minute.

Trebuiau să se vândă în 23 de minute. Mă aşteptam, vă daţi seama. Eu cred că pe Giuleşti vom juca aproape toate meciurile, dacă nu toate meciurile, cu casa închisă. Mai ales acest meci… probabil mai trebuiau încă 8 tribune deasupra, încă două inele de tribună, ca să poată încăpea toţi doritorii la un asemnea meci„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Pentru a preîntâmpina incidentele la ieşirea jucătorilor pe teren, a fost montat un tunel pliant la stadionul din Giuleşti. Rapid – FCSB va lua startul de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru a recunoscut că şi-ar fi dorit ca mai mulţi să fie prezenţi pe Stadionul Rapid. Totuşi, e mulţumit că nu s-a ales varianta ca derby-ul să se dispute pe Arena Naţională.

M-ar fi surprins dacă nu veneau suporteri la meci, aşa că suntem obişnuiţi să jucăm cu stadionul plin. V-am spus de la început că mi se pare un stadion mult prea mic pentru suporterii noştri. Arena Naţională este un stadion frumos, mult mai încăpător, dar Giuleştiul este casa noastră şi noi trebuie să jucăm acasă pentru că suntem Rapid Bucureşti. Echipa de acasă joacă cu al doisprezecelea jucător”, a declarat Cristi Săpunaru.

Lovitură totală înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Ultraşii giuleşteni din Peluza Nord se laudă că au descoperit care este scenografia rivalilor. Au făcut publice şi imaginile cu bannerele care erau pregătite de fanii vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Un suporter al Rapidului ar fi aflat unde îşi pregătesc roş-albaştrii scenografia cu care vor veni în Giuleşti, a mers acolo şi a făcut câteva poze. Acestea au apărut pe Facebook, alături de un mesaj acid.

Urmărim să nu fim urmăriți! Peluza Nord, v-ați pregătit degeaba, vă stricăm «,surpriza». Pentru reclamații, sunați la numărul 22.22.22, să le spuneți că….știți voi! Deja ne-am adjudecat victoria!

PS. Pentru a nu se genera o confuzie, nu este o captură, pozele le-am făcut direct din ,«sufrageria» lor. Am fost să vedem ce pregătesc «eroii lui Gigi» și să le stricăm premiera de mâine”, au transmis ultraşii din Peluza Nord Rapid Bucureşti pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și