Închide meniul

George Cîmpanu, gol superb în Universitatea Craiova – Rapid! Jucătorul oltenilor a înscris de la mare distanță

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 22:25

Reclamă
George Cîmpanu, gol superb în Universitatea Craiova – Rapid! Jucătorul oltenilor a înscris de la mare distanță

George Cîmpanu, gol superb în Universitatea Craiova - Rapid

Foto: Captură Digi Sport

George Cîmpanu a înscris un gol superb în Universitatea Craiova – Rapid. Jucătorul oltenilor a înscris de la mare distanță, cu un șut excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul a fost unul foarte important, Cîmpanu reușind să restabilească egalitatea, după ce Marko Dugandzic deschisese scorul din penalty.

George Cîmpanu, gol superb în Universitatea Craiova – Rapid! Jucătorul oltenilor a înscris de la mare distanță

În minutul 38 al meciului din Bănie, George Cîmpanu a primit mingea pe partea dreaptă și nu a ezitat. Tânărul fotbalist al oltenilor a șutat de la mare distanță, iar mingea a mers perfect în poarta lui Horațiu Moldovan.

Goalkeeper-ul giuleștenilor a încercat să scoată mingea, însă șutul a fost unul excelent, iar tabela indica din nou un scor de egalitate, după ce Dugandzic deschisese scorul în minutul 31.

Marko Dugandzic l-a egalat pe Andrea Compagno în topul golgheterilor Ligii 1. Atacantul lui Adi Mutu a marcat în Universitatea Craiova – Rapid

Marko Dugandzic a marcat în meciul Universitatea Craiova – Rapid și l-a egalat pe Andrea Compagno în topul golgheterilor Ligii 1. Atacantul lui Adi Mutu a înscris, din penalty, în Bănie, în confruntarea din etapa a 4-a a play-off-ului.

Reclamă

Giuleștenii au început dezastruos partida. Valentin Costache a primit două cartonașe galbene încă din primul sfert de oră. A fost trimis la vestiare și și-a lăsat echipa în inferioritate. Chiar și așa, Rapid a reușit să deschidă scorul.

Aflat în careu, Crețu a respins cu mâna șutul lui Crepulja, iar Radu Petrescu nu a stat pe gânduri și a arătat punctul cu var. Marko Dugandzic și-a asumat răspunderea și a executat penalty-ul.

Chiar dacă a ratat de la 11 metri atât cu Hermannstadt, cât și cu CS Mioveni, atacantul croat l-a anunțat pe Adi Mutu că este gata să se revanșeze. Și-a schimbat tactica de a executa lovitura de la 11 metri. Nu s-a mai oprit în timp ce se ducea spre minge și a șutat direct, în forță. L-a învins pe Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cu acest gol, Marko Dugandzic a ajuns la 17 reușite stagionale și l-a egalat pe Andrea Compagno. Amândoi împart primul loc în topul celor mai buni marcatori din Liga 1. Italianul are 12 goluri pentru FCSB și 5 pentru FC U Craiova 1948.

Dugandzic este la cel mai bun sezon al carierei. Cele mai multe goluri, într-o singură ediție de campionat, le reușise pentru FC Botoșani. În 2019-2020 marca de 8 ori.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și