Închide meniul

George Ogăraru a reacționat, după ce FCSB a primit dreptul de a juca pe Ghencea

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 17:10

Reclamă
George Ogăraru a reacționat, după ce FCSB a primit dreptul de a juca pe Ghencea

George Ogăraru a tras un semnal de alarmă şi cere schimbarea strategiei la CSA Steaua

George Ogăraru, în timpul unei gale / Hepta

George Ogăraru a reacționat după ce FCSB a primit dreptul de a juca pe Ghencea. Fostul fotbalist face parte din grupul de persoane care o susțin pe CSA Steaua, în conflictul dintre clubul Armatei și echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit acceptul de a juca partida cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1, pe stadionul „Steaua”. Echipa latifundiarului din Pipera nu a mai jucat în Ghencea din anul 2015, atunci când echipa pregătită la acel moment de Costel Gâlcă s-a impus cu scorul de 4-1, în fața celor de la Viitorul Constanța.

George Ogăraru a reacționat după ce FCSB a primit dreptul de a juca pe Ghencea. Fostul fotbalist a postat un citat sugestiv

Fostul fotbalist, care o susține pe CSA Steaua în conflictul dintre cele două formații, a postat, pe rețelele de socializare, un citat sugestiv, după ce a aflat că echipa lui Gigi Becali va reveni pe stadionul „Steaua”.

„Când un om arată cu degetul către altul, el trebuie să aibă în vedere faptul că patru dintre degetele sale arată către el însuşi”, a postat Ogăraru, pe pagina sa de Facebook.

În prezent, George Ogăraru ocupă funcția de șef al Academiei de Fotbal al celor de la CSA Steaua. În cariera de fotbalist, fostul fundaș a jucat pentru Steaua, FCM Reșița, Oțelul, Ajax și FC Sion. Pentru echipa „roș-albastră”, Ogăraru a jucat 129 de partide și a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 4 pase decisive.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea

„Mă bucur că FCSB joacă în Ghencea, e normal, e logic. Sunt bani publici şi e normal să joace oricine îşi permite să plătească. E dureros şi pentru noi că cei care cântau pentru Bănel Nicoliţă s-au dus în partea cealaltă sau invers, jucători alături de care am evoluat, s-au împărţit şi au mers la CSA.

Eu am rămas cu FCSB, dar au creat o anumită panică între noi. Eu aşa văd adevărul şi voi rămâne alături de FCSB în orice situaţie. Aşa e normal, aşa e frumos. Era logic să poată juca pe acest stadion. În ultimul timp, FCSB a avut 30-40.000 de fani pe Arena Naţională la fiecare meci, a dat dovadă că e cea mai iubită echipă din România.

O să fie foc, o să fie nebunie mare. Chiar m-a sunat cineva ieri că vrea 10 bilete. Voi fi şi eu acolo, alături de fetele mele, cu toţii ne dorim să luăm titlul. O să fie nebunie. Dinamo a promovat. Niciodată nu trebuie luaţi de sus că se poate întâmpla orice. Şi Piteştiul i-a luat de sus şi s-a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan, care a avut o reacţie dură după ce FCSB a fost primită în Ghencea. Patronul echipei din Liga 1 anunţă că are tot dreptul să joace pe Stadionul Steaua, de 100 de milioane de euro.

„Mă duc la mine acasă, la Steaua! E casa mea, am făcut investiţii. Am făcut investiţii de vreo 3 milioane de euro. Am plătit impozite şi taxe de 2.5 milioane de euro prin decizia de la Înalta Curte.

Mă duc să joc în Ghencea, unde s-a născut echipa mea. Echipa mea, FCSB, Steaua. Nu s-a terminat, deocamdată e o decizie care spune că noi avem palmaresul. Noi suntem continuatorii. Poate cineva care s-a născut un an să aibă 50 de ani? Ei s-au născut acum 10 ani.

Care e prejudiciul, că tu nu aveai tarabă? Ei au 10 ani? În 2013-2023… 10 ani aproape. Să vină să spună câţi bani au câştigat din vânzarea de materiale cu marca. Câte tricouri a vândut, câte şepci, câţi bani a câştigat. Dacă ei n-au avut echipă, puteau să vândă tricouri cu echipa Steaua?

Justiţia spune: ‘Dacă tu nu aveai tarabă, care e prejudiciul?’. Tu nu aveai roşii. Cine i-a ţinut să nu facă echipă?

Vin eu şi spun, conform legii, dacă nu ai folosit o marcă, decade. Numele ăsta de Steaua nu o să poată să-l ţină”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și