Închide meniul

Gestul care spune totul despre Gică Hagi! ”Eram în vestiar și așteptam”

Dan Roșu Publicat: 9 ianuarie 2023, 8:51

Reclamă

Gestul care spune totul despre Gică Hagi a fost dezvăluit de Sorin Paraschiv. Fostul jucător al Stelei a povestit momentul în care l-a cunoscut pe ”Rege” și cum acesta s-a prezentat, modest, ”Gică”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Marius Lăcătuș a fost idolul meu! După fiecare antrenament rămâneam după un gărduleț care era până la brâu și toți și ne uitam doar la Marius. Pentru mine și pentru Steaua a fost imens! La nivel de echipă națională au fost mai mulți, începând cu Hagi, Gică Popescu, dar pentru Steaua, Lăcătuș a fost numărul unu!

Era liderul echipei, mai ales că dădea foarte multe goluri. La 17 ani, țin minte că am făcut un cantonament cu echipa mare. Când am stat lângă Lăcătuș… Pffaa! A fost un vis împlinit. Am stat în vestiar cu jucători geniali, cu 4-5 campionate câștigate la rând.

Gestul care spune totul despre Gică Hagi

M-a impresionat ceva și-mi aduc aminte cu mare drag. Aveam 17 ani și terminasem antrenamentul. Atunci se făcea duș doar după ce termina echipa mare. Eram în vestiar și așteptam. A intrat Gică Hagi, care-și uitase ceva.

A dat mâna cu noi și s-a prezentat: „Gică”. Nu-mi venea să cred, am rămas uimit! Hagi se prezenta de parcă noi nu-l știam. Am rămas impresionat de modestia lui și de caracterul incredibil”, a spus Paraschiv, citat de gsp.ro.

Reclamă

Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi

Gabi Balint a postat o imagine virală alături de Gică Hagi. Gabi Balint a transmis şi mesaj genial în ziua în care împlineşte 60 de ani. Balint a avut parte de o surpriză din partea lui Hagi, care l-a vizitat.

Cei doi au îmbracat costume populare şi au ciocnit un pahar de şampaniei. Balint a pus imaginea pe reţelele de socializare.

”O surpriză inedită la 60 de ani, cum numai Gică poate sa-mi facă… Doi țărani, foști fotbaliști„, a scris Balint pe reţelele de socializare, alături de imaginea în care apare alături de Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și