Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB – Rapid. Avertisment pentru ultraşii giuleştenilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2023, 18:26

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB – Rapid. Avertisment pentru ultraşii giuleştenilor

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB - Rapid

Mihai Stoica și Gheorghe Mustață, bucurie alături de fanii FCSB-ului/ Profimedia

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Liderul Peluzei Nord se aşteaptă la un record de audienţă pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă a dezvăluit că va fi o atmosferă de senzaţie pe cel mai mare stadion al ţării. Îşi doreşte ca 50.000 de fani să fie prezenţi, în tribune, la confruntarea dintre liderul Ligii 1 şi ocupanta locului 3.

Gheorghe Mustaţă a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul FCSB – Rapid

Chiar dacă mai sunt şase zile până la marele meci, s-au vândut deja 30.000 de bilete. Rapidiştii au fost anunţaţi că îi aşteaptă viaţă grea şi că vor primi un număr infim de tichete.

Până în momentul de faţă sunt aproape 30.000 de bilete vândute, cu o săptămână înainte de meci. Noi sperăm să se vândă toate biletele. Sperăm să fie 50.000 de oameni dacă se poate.

Cred că va fi record. Chiar dacă echipa a avut o cădere uşoară şi la Ploieşti, nu au ţinut de rezultat, nu este nicio problemă, suntem alături de ei, suntem acolo. Dacă s-au întâmplat aceste lucruri, nu o să jignim jucătorii.

Reclamă

Rapidiştii o să aibă 2600 de bilete. Atât. La ora asta sunt aproape 30.000 fără biletele oaspeţilor. Am trecut pe acolo, băieţii erau la antrenament. Am fost la o discuţie pentru că noi plecăm la Galaţi„, a declarat Gheorghe Mustaţă la fanatik.ro.

Liderul fanilor FCSB-ului anunţă că fanii Rapidului au reuşit totuşi să cumpere peste 5.000 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Naţională.

Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului. Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%.

Reclamă 4 / 0/3

Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea. Dăm 2.600 sus de acolo de unde pot să-și ia elan„, a mai spus liderul Peluzei Nord.

Cristi Săpunaru, pus să aleagă între CSA Steaua şi FCSB

Cristi Săpunaru nu s-a ferit de cuvinte înaintea meciurilor cu CSA Steaua şi FCSB. Căpitanul giuleştenilor a avut un discurs vehement la finalul victoriei obţinută de Rapid în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Derby, echipă bună, care trece prin momente grele şi trebuia să câştigăm. Jucăm acasă, avem cel mai frumos public din ţară şi suntem fericiţi pentru cele 3 puncte. Mai ales că este o luptă pentru locul 3.

Putem să facem mai mult în anumite meciuri, dar per total suntem fericiţi că ţinem linia de 0 înfrângeri. Nu ştiu dacă sunt experimente, toţi cei care intră sunt fotbalişti. Borja a mai jucat şi 10, şi 9 fals. Suntem fericiţi că am câştigat, nu e important cine marchează. Suntem o familie şi familia asta Rapid trebuie să fie pe podium.

Amândouă sunt derby-uri pentru mine. Sunt 2 galerii care au susţinut aceeaşi echipă. E dreptul lor să spună că sunt Steaua. Pe mine nu mă interesează, le tratez pe amândouă la fel. Şi cu Craiova a fost un derby„, a declarat Săpunaru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și