Închide meniul

Gheorghe Mustață a făcut apel la calm, inainte de FCSB – Dinamo: „Nu trebuie să ne fie frică”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 11:12

Reclamă
Gheorghe Mustață a făcut apel la calm, inainte de FCSB – Dinamo: Nu trebuie să ne fie frică”

Gheorghe Mustață a făcut apel la calm, inainte de FCSB - Dinamo

Gheorghe Mustaţă este liderul fanilor de la FCSB / Hepta

Gheorghe Mustață a făcut apel la calm, inainte de FCSB – Dinamo. Liderul suporterilor echipei „roș-albastre” a vorbit despre organizarea derby-ului, care s-ar putea juca pe stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gheorghe Mustață a făcut apel la calm, inainte de FCSB – Dinamo. Cum vor fi evitate incidentele cu suporterii CSA Steaua

Liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB a menționat că va lua o serie de măsuri, în cazul în care derby-ul cu Dinamo se va juca pe stadionul din Ghencea, pentru a evita posibile conflicte cu fanii de la CSA Steaua. Acesta a declarat că nu se teme de cei de la Peluza Sud Steaua și că le va bloca accesul pe stadion.

„Stadionul va fi plin cu siguranță pentru că sunt cerințe foarte mari. La peluză voi cere conducerii sa nu pună niciun bilet la vânzare pentru că noi suntem în foarte mari discuții cu lumea din țară, care vor la meci și vor la noi în peluză. Peluza înseamnă vreo 6-7 mii. Cred că vor rămâne și oameni afară.

Dacă ajung cu ei la o înțelegere, le dau toată peluza din partea de sud. Dacă ajungem la o înțelgere, le dau toată peluză. Să fie și la retur același lucru. Nu vreau să pățim cum am pățit cu Rapid.

Reclamă

Eu fac apel la suporteri să vină la stadion. Nu suntem în Zimbabwe, nu suntem în Congo. Nu trebuie să ne fie frică. Eu fac un apel la calm la toată lumea. Toată lumea să vină la stadion în liniște, fiecare să meargă liniștit acasă. Cine vrea să facă anumite lucruri este răspunzător.

Eu am avut și o ședință împreună cu liderii și am stabilit clar ce avem de făcut. Vom merge în liniște la stadion, vom merge să ne încurajăm echipa, nu vrem să facem incidente.

(n.r. – veți striga împotriva CSA sau a Peluzei Sud?) Nu e meciul la care să strig eu contra CSA. Noi încurajăm echipa și vrem să câștigăm meciul”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După partida cu Dinamo, FCSB își va începe aventura europeană în Bulgaria, împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia. Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali nu merge la FCSB – Dinamo nici dacă se joacă pe Ghencea. Patronul a explicat motivul

Patronul celor de la FCSB a explicat motivul pentru care nu va asista la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă acesta s-ar juca pe stadionul „Steaua”. Gigi Becali a declarat că nu dorește să îi incite pe fanii lui CSA Steaua, iar astfel a ales să nu fie prezent la meci.

„Eu am avut două sentimente, altfel mergeam. M-a enervat ceva pe Facebook. Îi e frică leului de pădure vreodată? Dacă vor cu legea, cu legea, dacă nu, cu bătaia! Să se aplice legea! Și dacă nu-ți place ce lege aplic eu…

M-am hotarat, ca să nu îi mai incit, să nu merg deloc! Îmi fac eu ambiția cu ei? Când eram tânăr, mă duceam în mijlocul lor! Acum nu mai am chef”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și