Închide meniul
EXCLUSIV

Gheorghe Mustaţă acuză şicane din partea Rapidului în privinţa biletelor pentru fanii FCSB: „Nu-i problemă, luăm de la ei”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 14:29

Reclamă
Gheorghe Mustaţă acuză şicane din partea Rapidului în privinţa biletelor pentru fanii FCSB: „Nu-i problemă, luăm de la ei

Gheorghe Mustaţă acuză şicane din partea Rapidului în privinţa biletelor pentru fanii FCSB

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă acuză şicane din partea Rapidului în privinţa biletelor pentru fanii FCSB. Liderul Peluzei Nord neagă că ar fi fost puse la dispoziţie biletele pentru ca fanii FCSB să ocupe o peluză întreagă la derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB se dispută sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gheorghe Mustaţă acuză şicane din partea Rapidului în privinţa biletelor pentru fanii FCSB: „Nu-i problemă, luăm de la ei”

(n.r.: Câte bilete v-au dat cei de la Rapid până la urmă, că ei susţin că v-au dat o peluză întreagă?) În mintea lor. Nu ştiu socotelile pe care le fac.

42% dintr-o peluză de 12 mii şi ceva. Dacă 42% face 100% la ei, e problema lor. 

S-a blocat site-ul, a discutat MM cu băiatul de la bilete. Adineauri am închis cu băiatul de la bilete, care mi-a spus că acesta e numărul pus la dispoziţie de Rapid, 5.400.

Reclamă

Eu nu discut cu nimeni, biletele pe care mi le pun la dispoziţie, le iau pe toate. În 8-9 ore, cele 5.400 de bilete puse la dispoziţie au fost sold-out.

„Dacă nu ne mai dau, luăm şi la ei, ca să îi facem pe ei să creadă că sunt 40 de mii”

(n.r.: Mai aşteptaţi, poate vă dau şi restul?) Noi am luat tot ce ne-au dat, mai dau, nu e niciun fel de problemă, le luăm pe toate. Şi dacă nu ne mai dau, luăm şi la ei, ca să îi facem pe ei să creadă că sunt 40 de mii.

(n.r. Vor fi mulţi fani FCSB în tribune?) Foarte mulţi. Eu de când am postat link-ul aseară, de dimineaţă până la 8 nu mai erau. Conducerea noastră a luat legătura cu ei, câte bilete au pus la dispoziţie, au spus că 5.400.

Reclamă 4 / 0/3

La ora asta primesc sute de mesaje de la suporteri, ‘site-ul nu mai merge’, ‘nu mai sunt bilete’, 5.400.

Le-am demonstrat că 5.400 le-am luat în 9 ore. E posibil să fie şicane. Şicane am avut că am primit link-ul la 12 noaptea, cu promisiuni de la ora 12 ziua. Dar nu e niciun fel de problemă”, a declarat Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru AS.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și