Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, cadou uriaş pentru fanii dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid! Gigi Becali a fost de acord

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 11:37

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, cadou uriaş pentru fanii dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid! Gigi Becali a fost de acord

Gheorghe Mustaţă, cadou uriaş pentru fanii dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă le-a făcut un cadou uriaş fanilor dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid. Liderul Peluzei Nord a anunţat că la următorul meci pe care Dinamo îl va juca în deplasare cu FCSB, galeria „câinilor” va avea rezervată o peluză întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustaţă aşteaptă acelaşi lucru şi de la fanii dinamovşti. Momentan, Dinamo va juca acasă cu FCSB. Meciul Dinamo – FCSB se va disputa pe 25 noiembrie.

Gheorghe Mustaţă, cadou uriaş pentru fanii dinamovişti înainte de derby-ul cu Rapid

Mustaţă a precizat că singurul protocol de reciprocitate pe care îl are este cu fanii dinamovişti. La meciul din tur, care a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, Mustaţă a insistat la Gigi Becali ca fanii dinamovişti să primească 600 de bilete, şi nu 400. Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de numai 8.200 de locuri.

Cu Dinamo, vrea toată Peluza, le dau toată Peluza. Noi dacă jucam pe Ghencea cu ei, la momentul respectiv, eu discutasem cu băieţii de acolo. Le dădeam toată Peluza, când jucau şi ei acasă cu noi, ne dădeau toată Peluza. Oameni care au un cuvânt de spus în faţa conducerii.

În momentul în care noi, suporterii, ne înţelegem, că şi Gigi a spus: ‘Vă dă Mustaţă câte vrea el, eu nu mă bag, pentru că în momentul în care mă bag între voi, suporterii, şi există neînţelegere… Nu vreau să ajung la aşa ceva’.

Reclamă

Eu aşa am convenit cu băieţii, sper să se ţină de cuvânt. Dar din ce ştiu eu şi din câte îi cunosc eu, sunt oameni de cuvânt”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Mustaţă speră ca stadionul să fie plin la arhiplin la derby-ul cu Rapid

Liderul Peluzei Nord speră ca Arena Naţională să fie arhiplină la derby-ul de duminică pe care „roş-albaştrii” îl dispută cu Rapidul.

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, veste uriaşă pentru fani înainte de FCSB – Rapid: „N-am mai avut situaţia asta!”

Mihai Stoica a venit cu o veste uriaşă pentru fani înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Oficialul vicecampioanei României a venit cu ultimele detalii despre confruntarea de pe Arena Naţională.

MM a dezvăluit că Elias Charalambous are la dispoziţie tot lotul, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimele două luni. A fost recuperat atât Vlad Chiricheş, cât şi Florinel Coman. „Mbappe de la FCSB” a fost recuperat miraculos, în timp record, de „vraciul” Marijana Kovacevic.

Coman e ok. Toți sunt bine la noi, toată lumea. Da, inclusiv Chiricheș. N-am mai avut situația asta (n.r – cu tot lotul valid) de dinaintea meciului cu UTA.

Prea ni s-au întâmplat toate nenorocirile, trebuie să se întoarcă”

Ținând cont de foarte mulți factori, pornim favoriți. Eu cred cu convingere că vom câștiga meciul ăsta, așa cum am câștigat anul trecut contra Rapidului, când a fost primul meci în care Pinti apărea într-o postură nouă. Atunci s-a creat o emulație, chiar dacă veneam la trei zile după meciul cu West Ham.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și