Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, cerinţă specială pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – CFR Cluj: „Poate va înţelege asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 16:38

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, cerinţă specială pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – CFR Cluj: „Poate va înţelege asta!

Gheorghe Mustaţă, cerinţă specială pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB - CFR Cluj

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Gheorghe Mustaţă a avut o cerinţă specială pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – CFR Cluj, derby-ul etapei a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii revin în Ghencea după 8 ani, iar meciul va putea fi urmărit, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul fanilor vicecampioanei României a avut un mesaj pentru patronul echipei, cu numai câteva ore înainte de startul disputei care are ca miză primul loc în Liga 1. I-a cerut să nu intervină peste Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Gheorghe Mustaţă, cerinţă specială pentru Gigi Becali

Şeful galeriei FCSB-ului i-a transmis lui Gigi Becali să nu ceară schimbări la pauză, indiferent care va fi rezultatul. Îşi doreşte ca latifundiarul din Pipera să nu dea peste cap echipa.

Aici sunt în dificultate. Poate își va da seama că o echipă constantă trebuie lăsată până în minutul 60 sau 70. Mai ales atunci când rezultatul echipei este unul foarte bun. Poate va înțelege și va face schimbările puțin mai târziu„, a declarat Gheoghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Mesajul liderului fanilor vine după ce FCSB a suferit în returul cu CSKA 1948 Sofia din turul 2 preliminar al Conference League. David Miculescu a fost înlocuit cu Cordea în minutul 37, iar la pauză au mai fost făcute două schimbări. Octavian Popescu şi Vlad Chiricheş au intrat în locul lui Florinel Coman şi Denis Haruţ. Bulgarii au întors scorul şi FCSB a „tremurat” pentru calificare. Damjan Djokovic şi Tavi Popescu au marcat şi le-au adus victoria roş-albaştrilor.

Reclamă

Au fost tot mai multe zvonuri că Gigi Becali a făcut schimbările în timpul disputei cu CSKA 1948 Sofia, de pe stadionul Arcul de Triumf.

Măsurile de siguranţă anunţate de roş-albaştri, înaintea derby-ului

S-au aflat care sunt măsurile de siguranţă anunţate de FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj, de pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii au transmis un mesaj, în care notează faptul că vor exista controlae riguroase la intrarea pe stadion.

FCSB a transmis faptul că fanii vor putea intra pe stadion începând cu ora 19:00. De asemenea, aceştia îşi pot achiziţiona ultimele bilete rămase de la casele de bilete de pe Ghencea, care vor fi deschise până la ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, roş-albaştrii au anunţat faptul că vor exista controale riguroase, înaintea derby-ului. Totodată, cei de la FCSB au mai transmis faptul că şi maşinile vor fi controlate, în apropierea arenei din Ghencea. Pe de altă parte, roş-albaştrii au mai notat faptul că mijloacele de transport în comun vor circula până la miezul nopţii.

Important

– accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00

– toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008

– toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise

– mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopții

– casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise până la ora 17:00

Reclamă

– casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise până la ora 14:00″, se arată în anunţul postat de FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Gheorghe Mustaţă nu vrea ca suporterii roş-albaştrilor să fie catalogaţi drept „huligani”, şi astfel face apel la calm, înaintea derby-ului.

Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică. Vreau să fac un apel concret, clar, și pentru Peluza Nord și pentru suporterii care vin la tribuna a doua. Toleranță zero la torțe și FP3-uri, bombe.

Peluza Nord nu va folosi torțe, nu va folosi FP3-uri. Noi vrem să arătăm că suntem oameni civilizați, se poate discuta cu noi și se poate discuta orice. Nu să fim catalogați nenorociți, huligani. De asta fac apel la suporteri.

Sunt instituțiile statului care ne supraveghează. Cine vrea să facă ceva este strict problema lui. Eu răspund de ceea ce fac eu. Eu îndrum suporterii către stadion, spun doar atât. Peluza Nord are toleranță zero, fără torțe, absolut nimic.

Nu ne interesează, noi suntem Peluza Nord, noi suntem Steaua, venim acasă, ne încurajăm echipa. Nu vrem să se întâmple absolut nimic. Vrem să arătăm că nu suntem ceea ce cred alții”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat la arena din Ghencea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și