Închide meniul

Gheorghe Mustață este dispus să se alieze cu „Bocciu”! Ce condiție pune

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 17:22

Reclamă
Gheorghe Mustață este dispus să se alieze cu Bocciu”! Ce condiție pune

Ultraşii FCSB-ului se revoltă şi l-au avertizat pe Gigi Becali că urmează proteste masive

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, în timpul unui meci / Hepta

Gheorghe Mustață este dispus să se alieze cu „Bocciu”! Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a anunțat că plănuiește să boicoteze meciurile din Liga 1, în speranța că legea conform căreia suporterii oaspeți pot ocupa 5% din capacitatea stadionului va fi schimbată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață susține că va sprijini inițiativa lui „Bocciu”, doar dacă suporterii FCSB-ului vor primi peste 2.500 de bilete pentru derby-ul cu Rapid, de duminică.

Gheorghe Mustață este dispus să se alieze cu „Bocciu”

Totodată, liderul galeriei FCSB-ului a declarat faptul că, în opinia sa, formația antrenată de Elias Charalambous este favorită la titlul de campioană, în actualul sezon.

„Am văzut și eu cele spuse de Bocciu, dar noi nu ne putem lăsa echipa fără susținere pe Giulești așa cum am ales să facem și la Sfantu Gheorghe. Eu ca lider de galerie la Sfântul Gheorghe am rămas afară alături de cei care nu aveau bilete și mi-am cedat biletul unui alt suporter de al nostru.

Nici nouă nu ne-a convenit că nu am putut să intrăm toți. Nu ne puteam lăsa baltă echipa acolo pe stadion, iar cei cu bilete au intrat în sectorul rezervat oaspeților. E treaba lui Bocciu cum au procedat ei.

Reclamă

Uite, eu vă spun public că eu îi susțin lui demersul lui Bocciu, acela în legătură cu schimbarea legii și numărului de 5 la sută din capacitatea stadioanelor. Dar să ne dea ei acum în Giulești un exemplu și să ne dea nouă să spunem peste 2.500 de bilete, deși cererea pe care eu o am din partea alor mei pentru deplasarea din Giulești este mult mai mare.

O să vedeți că nu ne vor da mai mult de 600 de bilete, iar placa aia cu abonații din Peluza aia nu o mai halim. Pentru noi meciul din Giulești este foarte important și vrem să mergem să ne susținem echipa în număr cât mai mare.

Din acest moment Steaua (n.r. FCSB) este favorită la titlu, iar dacă vom câștiga și în Giulești, vom face un pas mare către titlu”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus „Bocciu”

„Ne mai gândim, că poate ar trebui să lăsăm stadionul gol-goluț 2-3 etape. Peste tot! Să nu mai mergem nicăieri! Nu știu, ne mai gândim. Vreau să vorbim cu toți băieții, cu toată lumea. Trebuie să luăm decizia împreună. Pentru că nu se poate.

Dacă stăm să ne uităm, până acum doi ani de zile, când a revenit Rapid în Liga 1, stadioanele erau goale în toată țara. De când a revenit galeria Rapidului și Rapidul, au început să se umple stadioanele. Toate galeriile au început să ia amploare, au început să se organizeze din nou, dar lumea stă ascunsă și nu se vorbește despre acest subiect.

Voi știți că 50% dintre oamenii care vin pe stadion vin să vadă galeria Rapidului, că fotbalul românesc e în mocirlă? La ce nivel e fotbalul și la ce nivel e atmosfera de pe stadion?

Domnul Stoichiță, fiind un stâlp al FRF și care e cu domnul Burleanu zi de zi, ar trebui să ne cheme la o discuție pe toți liderii de galerie din România și să încercăm să schimbăm aceste legi care sunt făcute”, a spus „Bocciu”, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și