Închide meniul

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști, așa cum a propus Gigi Becali! „Cum să le spun că vrem să jucăm pe Giulești?”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 10:38

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști, așa cum a propus Gigi Becali! „Cum să le spun că vrem să jucăm pe Giulești?

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști

Hepta

  • Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști, așa cum a propus Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști pentru a le propune ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace pe Giulești. Ipoteza respectivă a fost lansată de Gigi Becali, dar liderul galeriei FCSB nu vrea să se amestece în discuții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață a anunțat că nu se pune problema să-i contacteze pe șefii galeriei Rapidului pentru a negocia un posibil duel FCSB – CFR Cluj pe Giulești.

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști pentru a le propune ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace pe Giulești

Liderul Peluzei Nord de la FCSB nici nu ia în calcul să discute cu Liviu Ungurean (Bocciu’), șeful galeriei Rapidului, așa cum a propus Gigi Becali

Reclamă

„Sunt prieten cu ‘Bocciu” și ‘Corsicanu”. Vorbim în viața de zi cu zi, d-ale noastre. Dar când vreodată îi voi suna eu să le spun că vrem să jucăm în Giulești?!

Că nu știu cine din Ministerul Armatei își permite asta, nicio grijă. Vine vremea când vor răspunde de cum au cheltuit banii publici, ai Statului.”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Realitatea Sportivă.

Reclamă

FCSB caută în continuare stadion pentru a disputa posibila „finală” pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă. Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf și Buzău sunt variantele vehiculate în ultima perioadă.

Reacția liderului galeriei Rapidului, după ce Gigi Becali a făcut propunerea „FCSB – CFR Cluj în Giulești”

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reacția rapidiștilor n-a întârziat să apară. Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a spus că fanii alb-vișinii nu se pot opune unui posibil meci între FCSB și CFR Cluj pe noul lor stadion.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează.

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente.”, a spus Liviu Ungurean, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”