Închide meniul

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor: „Le e frică de asta”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 21:02

Reclamă
Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor: Le e frică de asta”

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor

Giani Kiriță / Antena Sport

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor. Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele clubului, care s-a lovit de refuzul unor jucători importanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, cu 16 puncte, la 7 lungimi de locul al 14-lea, care este ocupat de Poli Iași. Astfel, șansele „câinilor” de a se salva de la retrogradare vor scădea considerabil, dacă echipa nu va aduna puncte.

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor. Fotbaliștilor le-ar fi frică de retrogradare

Potrivit fostului jucător din Ștefan cel Mare, majoritatea fotbaliștilor care au refuzat-o pe Dinamo se tem de retrogradarea echipei, lucru care le-ar „păta” imaginea. Totodată, Giani Kiriță a menționat faptul că oficialilor din Ștefan cel Mare vor avea o perioadă de transferuri foarte grea.

„Au în spate frica asta de a retrogrda. ‘Dacă doamne ferește retrogradăm, ce facem? Că avem în CV o rertrogradare’. Și atunci va fi foarte greu”, a spus Giani Kiriță, potrivit sport.ro.

Până în momentul de față, „câinii” din Ștefan cel Mare au fost refuzați de Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, jucători legitimați în prezent la FCSB, dar care au fost puși pe „lista neagră” de către Gigi Becali. Totuși, mai au șanse să ajungă la Dinamo Cristi Ganea și Ronaldo Deaconu.

Reclamă

Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo

Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo. Fostul fundaş al dinamoviştilor spune că nu se va întoarce la echipă din cauza concurenţei pe post și l-a lăudat pe Amzăr.

Steliano Filip susţine că actualul fundaş stânga al formației din Ștefan cel Mare, Amzăr, este cel mai bun jucător din echipa lui Zeljko Kopic. Steliano Filip a jucat în cele două perioade petrecute în tricoul „câinilor” 199 de meciuri, a marcat 7 goluri şi a dat 15 pase decisive.

Steliano Filip a devenit jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu maghiarii de la Mezokovesd.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, e adevărat, sunt liber. Eram în ultimele 6 luni de contract și îmi doream o schimbare. Le mulțumesc celor de la club că au înțeles. Am deja discuții cu două cluburi, dar nu vreau să mă grăbesc.

Nu poate fi vorba să mă întorc acum la Dinamo, pentru că cel mai bun jucător de la Dinamo e Amzăr, deci nu au nevoie de fundaș stânga”, a spus Steliano Filip pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și