Închide meniul

Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Mi-e ruşine. S-a terminat dezastruos”

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2024, 11:48

Reclamă
Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Mi-e ruşine. S-a terminat dezastruos

Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare

Giani Kiriţă, cu un trofeu - Hepta

Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare, în urma dublei cu Csikszereda. „Câinii roşii” s-au impus pe teren propriu, cu 2-0, şi au înregistrat un 0-0 salvator, dar critict de toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sincer îți spun, nici nu voiam să mă suni… Efectiv mi-e rușine! Ăsta e cuvântul… Mi-e rușine să mai comentez asemenea meciuri. Ți-o spun la modul cel mai sincer. Cu toate că nu mai am nicio treabă, doar faptul că am jucat acolo și am câștigat niște trofee cu o generație de excepție. Mi-e rușine când văd ceea ce e în continuare la Dinamo.

Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare

Bine că s-a terminat… S-a terminat dezastruos, cum am anticipat de foarte mult timp. Ți-am spus încă de la jumătatea turului că va fi un dezastru, că trebuie schimbat totul, că trebuie aduși jucători pentru nivelul lui Dinamo. Și uite că asta s-a întâmplat. Mi-e rușine să mai spun ceva.

Nivelul la care am jucat noi și performanțele pe care le-am avut sunt altele. Iar când vezi un Dinamo în halul ăsta, rămâi… Da, a fost sac de box. Dinamo nici măcar nu trebuia să ajungă aici. Nu mai spun de ultimul meci, ăsta cu Csikszereda. Dinamo trebuia să rămână în SuperLiga fără să dea baraj, măcar ăsta trebuia să fi fost obiectivul când a intrat în prima ligă.

Vorbim de un an de zile de aceleași lucruri și ca să tragem o concluzie per total, avem încă un New Dinamo ratat. Încă un proiect ratat, încă un an de umilință, încă un an în care am încheiat dezastruos”, a spus Kiriţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo aşteaptă să intre banii, după ce a rămas în Liga 1

Dinamo aşteaptă să intre banii, după ce a rămas în Liga 1. Formaţia din Ştefan cel Mare a remizat pe terenul celor de la Csikszereda, scor 0-0, în returul barajului. Victoria din tur cu 2-0 îi menţine pe „câini” în primul eşalon al fotbalului românesc.

Echipa încă se află în insolvenţă, iar o retrogradare ar fi reprezentat o mare problemă pentru „câini”. După ce şi-au asigurat menţinerea în prima divizie, dinamoviştii vor încasa o sumă importantă.

Dinamo va încasa 970.000 de euro din drepturile TV, după ce a rămas în Liga 1. Pe lângă această sumă, Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, speră ca sezonul viitor să obţină sume mai mari de la sponsori:

Reclamă

„Sperăm ca la anul să obținem mai mult de la sponsori. Avem pentru moment doar niște proiecții preliminare. Încă nu avem nimic stabilit”, a declarat Andrei Nicolescu.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:25

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și