Închide meniul

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0: „Am făcut nunţi după două victorii”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 15:16

Reclamă
Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0: „Am făcut nunţi după două victorii

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid - Dinamo 4-0

Giani Kiriţă şi Ovidiu Burcă / colaj Facebook - Profimedia Images

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0. Fostul căpitan al lui Dinamo a susţinut că Dinamo a sărbătorit cu fast cele două victorii în Liga 1 şi acum a fost învinsă fără drept de apel de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă a subliniat că meciurile cu echipele puternice din campionat sunt diferite faţă de cele cu echipele de la coada clasamentului.

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0

Când pierzi cu 4-0, nu mai ai ce să comentezi. Să așteptăm cum va arăta Dinamo în septembrie, Ovidiu spune că va arăta altfel echipa. Să sperăm, altfel va fi dificil.

În primul rând, aseară au cedat presiunii stadionului. Iar Rapidul are un lot foarte bun la ora actuală, se vede că arată ca o echipă. Antrenorul, jucătorii, publicul, stadionul, are tot ce trebuie ca să se bată la titlu.

Noi n-avem nici stadion, doar suporteri. Echipa e în formare, mai avem nevoie de jucători de valoare. O să mai câștigăm câteva meciuri, dar nu e de ajuns, pentru că suporterii așteaptă victorii și în meciurile importante. Nu e de ajuns doar să supraviețuiești”, a declarat Giani Kiriţă pentru gsp.ro.

Reclamă

Antrenorul trebuie să știe să gestioneze vestiarul, nu să facem nunți după două victorii”

Dinamo venea după o perioadă bună, doar că meciurile cu echipele tari ale campionatului sunt diferite față de cele cu Botoșani, de exemplu. E prematur să vorbim despre obiective, sunt multe meciuri, iar echipa oscilează. Lucrurile se schimbă dacă legi câteva victorii sau câteva înfrângeri.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să vedem ce se întâmplă cu adevărat la Dinamo. Trebuie să știm unde ne e locul, nu să facem nunți după două victorii. Trebuie să muncim foarte mult. Modestia și munca trebuie să primeze. Cu două victorii nu se face primăvară! Îți trebuie continuitate.

Antrenorul trebuie să știe să gestioneze vestiarul, nu să facem nunți după două victorii. Pentru că vedeți ce înfrângere a venit…”, a mai declarat Giani Kiriţă pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, la pământ după Rapid – Dinamo 4-0: „Mă va ţine treaz câteva zile înfrângerea asta!”

Ovidiu Burcă a fost la pământ, după ce Rapid a învins-o pe Dinamo cu scorul de 4-0. Antrenorul „câinilor” s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în Giuleşti, însă a recunoscut că trupa lui Cristiano Bergodi a fost mai bună la toate capitolele.

Rapid s-a impus categoric în duelul cu Dinamo, graţie „dublei” lui Rrahmani şi a golurilor lui Claudiu Petrila şi Răzvan Oaidă. „Câinii” au suferit prima înfrângere, după patru etape.

Ovidiu Burcă a analizat prestaţia jucătorilor săi, şi a declarat că după golul de 2-0 al Rapidului, „câinii” şi-au pierdut echilibrul. Tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare a mai declarat că are multe lucruri de pus la punct, după derby-ul pierdut în Giuleşti, mărturisind că înfrângerea aceasta îl va ţine treaz câteva zile.

„Îi felicit pe cei de la Rapid, ne-au dominat la toate capitolele, scorul poate a fost puţin cam drastic. Mă va ţine treaz câteva zile înfrângerea asta. Avem problemele noastre, trebuie să strângem din dinţi, să ne întoarcem din nou la muncă.

N-aş vrea să-i arăt cu degetul pe cei din apărare. Am făcut un meci slab. Au venit primele două goluri şi am pierdut echilibrul. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite, avem această pauză datorată echipei naţionale.

„Ne-a învins o echipă care ne-a dominat la toate capitolele”

Am avut jucători care au venit târziu, trecerea de la un eşalon inferior la unul superior necesită timp. Înfrângerea aceasta doare foarte tare, acceptăm momentul, şi mergem înainte.

Ne-a învins o echipă care ne-a dominat la toate capitolele, dacă ar fi să reproşez ceva, este faptul că am pierdut organizarea, după golul doi. Băieţii şi-au dorit mult, dar atât putem în acest moment.

Reclamă

Nu ştiu care este motivul pentru care galeria a plecat. Nu mi se pare normal. Atât timp cât vii aici, ar trebui să fie lăsaţi, face parte din spactacol. Ne-ar fi ajutat dacă ar fi fost alături de noi, ne-ar fi dat un imbold.

Avem de lucru destul, dar n-aş vrea să creez aşteptări mari oamenilor, suntem departe de echipele care se bat la play-off. Suntem mult în spatele FCSB-ului, Rapidului, trebuie să strângem din dinţi. Nu aşa cum am făcut-o pe parcurs.

Uşor-uşor, vom ajunge şi noi la acest nivel. Trebuie să construim o echipă stabilă, duelurile sunt inegale. Am arătat un fotbal bun cu celelalte echipe”, a declarat Ovidiu Burcă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și