Închide meniul

Giani Kiriţă vrea ca Ovidiu Burcă să nu mai fie pe banca lui Dinamo: „Eu dacă eram antrenor plecam acum două etape”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 11:29

Reclamă
Giani Kiriţă vrea ca Ovidiu Burcă să nu mai fie pe banca lui Dinamo: „Eu dacă eram antrenor plecam acum două etape

Giani Kiriţă vrea ca Ovidiu Burcă să nu mai fie pe banca lui Dinamo

Ovidiu Burcă şi Giani Kiriţă / colaj Profimedia Images, AS.ro

Giani Kiriţă vrea ca Ovidiu Burcă să nu mai fie pe banca lui Dinamo. Fostul jucător al „câinilor” a spus că el, dacă era antrenorul lui Dinamo, ar fi renunţat la post în urmă cu două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă a transmis un semnal grav de alarmă. El crede că Dinamo se îndreaptă spre retrogradare şi crede că se impun măsuri de urgenţă la echipă.

Giani Kiriţă vrea ca Ovidiu Burcă să nu mai fie pe banca lui Dinamo

Ovidiu Burcă a spus după meci ‘domniile lor’. E clar că sunt discuţii între ei.

Sunt două variante: ori îl demit, ori, dacă are demnitate, să plece. Eu dacă aş fi antrenorul lui Dinamo şi aş avea rezultatele astea: La revedere!

Nu de aseară, cu două etape în urmă (n.r: ar fi plecat).

Reclamă

Mai ţineţi minte când zicea Burcă în septembrie că o să avem o pantă ascendentă? Suntem la retrogradare.

Încotro ne îndreptăm dacă el nu poate să plece, acţionarii nu-l pot da afară? Ne îndreptăm spre Liga a 2-a şi ce facem?

Mi s-a părut că nea Mircea a făcut echipa de genul ‘Haideţi, mă, hai să vă ajut’. Şi nu am fost în stare să o băgăm în poartă. Şi când a văzut că nu se poate (n.r.: Rednic), a zis ‘Hai, mă, hai să batem’”, a spus Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate au dorit retrogradarea! Să le fie de bine!” Mircea Rednic, nimicitor la adresa dinamoviştilor. Fosta conducere, distrusă

Mircea Rednic a avut un discurs nimicitor la adresa dinamoviştilor şi, în special, la adresa fostei conduceri. Rednic nu a uitat că a fost îndepărtat şi că echipa a retrogradat după aceea. Mai mult, actualul antrenor al arădenilor e convins că dacă rămânea la Dinamo, echipa nu mai retrograda în Liga 2.

A fost nebunie totală în UTA – Dinamo 2-1. Echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut în prelungirile partidei, după ce arbitrul Găman a acordat un penalty controversat.

Dinamo a sperat la o victorie după golul lui Dennis Politic, din minutul 8. UTA a egalat prin Micovschi în finalul primei reprize. Partida a fost decisă în prelungiri, după ce arbitrul a acordat un penalty controversat, după ce a consultat VAR-ul.

Mircea Rednic, nimicitor la adresa dinamoviştilor

Mircea Rednic nu a uitat de ultima experienţă de la Dinamo şi a avut un discurs nimicitor.

„Nu mi-aş fi dorit scenariul acesta, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci. Am părăsit locul de baraj, ne învârteam pe lângă el. Nu pot decât să îmi felicit jucătorii. Dinamo a jucat bine tactic, au avut contraatacuri puternice şi puteam să pierdem la faza cu Ghezali. Aveam mare nevoie de această victorie, sunt un antrenor fericit.

Nici nu m-am uitat la penalty, m-am uitat la colaboratorii mei şi când am văzut că s-au bucurat m-am descătuşat şi eu. Freitas mi-a multumit după meci şi progresează. Micovschi e un băiat bun. Schimbările mi-au reuşit. Le-am zis la jucători ca să visăm. Şi suporterii visează, acum vor visa mult mai mult.

„Să nu uităm că Burcă a venit într-o situaţie delicată, nu venea oricine”

Ne-am dorit mult aceste 3 puncte. Ca joc nu arată. Poate să aibă mai multă încredere. E greu că nici suporterii nu mai au răbdare, e greu şi ca antrenor să le ridici moralul. Le doresc să îşi revină cât mai repede. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situaţie delicată, nu venea oricine.

Reclamă

Nu e vina lui că cei din conducere nu şi-au dat seama că altul e nivelul în Liga 1. Am fost la Dinamo, m-au dat deoparte. Nu am cum să uit. A fost o înţelegere între mine şi cei care ua fost în conducere. Au preferat să mă dea deoparte şi au retrogradat. Dacă rămâneam ei nu retrogradau. Poate şi-au dorit retrogradarea! Să le fie de bine”, a spus Mircea Rednic la digisport.ro.

UTA – Dinamo 2-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Mircea Rednic

UTA – Dinamo 2-1! Final de coşmar pentru Dinamo. Homawoo a lovit mingea cu mâna, iar arbitrul a acordat penalty după ce a consultat VAR-ul! Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Freitas.

Seria de coşmar a lui Dinamo continuă. UTA s-a impus după un penalty primit în prelungirile meciului. Freitas a transformat lovitura de pedeapsă. Dinamo a deschis scorul prin Dennis Politic şi a sperat la victoria care putea scoate echipa din criză. Echipa lui Mircea Rednic a egalat prin Micovschi. UTA a obţinut victoria, după ce Freitas a transformat penalty-ul primit în prelungirile partidei.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și