Închide meniul

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 10:13

Reclamă
Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa. De mai multe ori, fostul mare fotbalist a declarat că nu poate face faţă singur provocării de a investi la formaţia de la malul mării, fără ajutor din mediul privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a reuşit în cele din urmă să bată palma cu un om de afaceri din Constanţa şi a cedat 10% din acţiunile pe care le are la Farul. Antrenorul echipei rămâne însă acţionarul majoritar al clubului.

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Potrivit dottotv.ro, Gică Hagi a bătut palma cu Daniel Moraru, un om de afaceri din Constanţa. Moraru a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării şi deţine 10% din acţiuni în acest moment.

Gică Hagi a rămas acţionarul majoritar al clubului, cu 69,90%. Rivaldo şi Ciprian Marica au şi ei câte 10% din acţiuni, în timp ce Zoltan Iaşko are 0,10%.

Gică Hagi a anunţat schimbări la Farul după umilinţa cu CFR Cluj

„Regele” a subliniat că vor fi multe lucruri schimbate la echipa lui. Farul – CFR Cluj s-a terminat 0-3. Constănţenii au suferit a treia înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Ei sunt pe locul 9 în Liga 1, cu 8 puncte. De partea cealaltă, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 13 puncte. CFR Cluj are şi un meci mai puţin.

Reclamă
Reclamă

„Fotbalul e făcut din mici detalii. N-am fost noi. Am început bine, ne-au dat mingea să o avem. Ştiam că fotbalul e făcut din mici detalii. După aia, uşor-uşor s-a pierdut din limpezime, din încredere.

Am luat o bătaie acasă care ne doare. Trebuie să reflectăm, să schimbăm multe lucruri. Era bine să câştigăm. Prindeam încredere. Trebuie să găsim soluţii.

Nu poate fi nimic care să mă mulţumească. Poate cum am început. Defensiv s-a dorit, s-a alergat, s-a încercat. Ofensiv am produs prea puţin. Prea previzibili, cu piciorul îngheţat.

Reclamă

CFR-ul, când îţi marchează un gol, lucrurile devin dificile. E un an greu, va fi un an greu.

Echipa suferă în momentul ăsta. Trebuie să rămânem cu lucrurile astea. Probabil suporterii sunt decepţionaţi, şi noi.

(n.r: Pauza prinde bine?) Vom vedea”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – CFR Cluj 0-3.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Jucătorul transferat la FCSB a ajuns la palat chiar în timp ce vorbea Gigi Becali: „Da, l-am luat azi”

13:31

Neluţu Varga schimbă foaia la CFR Cluj după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Noua strategie din Gruia: „Nu mai discutăm”

13:10

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi”. Ce mesaj a avut pentru fani

12:52

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

12:24

Rafael Nadal a sărit în apărarea lui Jannik Sinner, după scandalul de dopaj: „De obicei cred în buna credinţă a oamenilor”

12:12

Luis Suarez se retrage din naţionala Uruguayului! Când are loc „cântecul de lebădă”: „Nu a fost o decizie uşoară”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și