Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a reinventat pe Denis Alibec: „I-am promis asta!”. Reacția „Regelui”, după Farul Constanța – UTA Arad 2-0

Cosmin Cioboată Publicat: 2 octombrie 2022, 21:30

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a reinventat pe Denis Alibec: „I-am promis asta!. Reacția „Regelui, după Farul Constanța – UTA Arad 2-0

Transferul oficializat de Gică Hagi, după ce l-a dat afară pe Gabi Torje

Gică Hagi l-a adus la Farul pe brazilianul Mateus Barbosa Santos / Hepta

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a reinventat pe Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani se simte excelent la Farul Constanța, după transferul din această vară. Alibec a marcat 5 goluri în actualul sezon și a contribuit din plin la parcursul fantastic al echipei „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a câștigat al 8-lea meci al sezonului, contra celor de la UTA Arad, scor 2-0, și continuă să fie lider în Liga 1, cu 27 de puncte. Denis Alibec a deschis scorul din penalty în meciul din această seară, apoi Carlo Casap a dublat avantajul constănțenilor.

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a reinventat pe Denis Alibec: „I-am promis asta!”

La finalul partidei de la Ovidiu, Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de jocul și dorința de victorie a echipei sale.

Reclamă

Hagi a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Denis Alibec în momentul transferului la Farul. În plus, „Regele” a spus, mai în glumă, mai în serios, că este supărat pe atacantul său pentru că a primit cartonaș galben în partida cu UTA, urmând să fie suspendat meciul viitor.

De asemenea, „Regele” a declarat că este extrem de supărat că Luca Banu nu a fost convocat la naționala U19 a României. Puștiul de 17 ani a fost debutat de Gică Hagi în Liga 1, la meciul din această seară.

Reclamă

„Contau cele 3 puncte. Totdeauna jucăm ca să câștigăm, le spun mereu. Felicit echipa. Am făcut schimbările bine, jucătorii care au intrat, au intrat bine. Suntem pe drumul cel bun. Singurul lucru negativ e că a luat Alibec galben. Îi avem pe ceilalți, o să vină Torje, o să vină Morar.

Hagi, supărat că puștiul Luca Banu n-a fost convocat la naționala U19: „E o problemă!”

Alibec are poftă să joace fotbal. Trebuie să îi dai senzația că e bine, că e într-un grup care vrea să atace și să câștige. Noi i-am promis că vom face lucrul ăsta, iar împreună sper să fie un ‘matrimoniu’ foarte bun. (N.r. – Despre penalty-ul Farului) I-am zis eu să bată Larie, apoi i-a spus Alibec să bată el. Asta discută ei pe teren, își asumă.

Când vorbesc cu ei, în formula de succes pe care o avem, obiectivul este să construim o echipă care are o mentalitate de învingător. Avem un colectiv talentat. O provocare mare cu partea fizică. Jucătorii nu se află în cel mai bun moment al lor. (N.r. – Sunteți supărat pe Corinus că a luat roșu?) Nu, nu, se întâmplă. A jucat bine până la gol.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Luca Banu) Căpitanul nostru de echipă, la nivelul ăsta (n.r. – categoria U19), n-a fost convocat la echipa națională. Când cineva câștigă și nu e convocat, e o problemă. Cred că e un Neluțu Sabău 2, un Neluțu Sabău în miniatură”, a spus Gică Hagi, pentru Digisport.

Denis Alibec, „săgeţi” pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0

Denis Alibec a lansat „săgeţi” pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0. Atacantul a marcat din nou pentru echipa lui Gică Hagi şi a lăsat de înţeles că stilul de joc e marea problemă a echipei naţionale.

Denis Alibec a evoluat în meciurile cu Finlanda, 1-1, şi Bosnia şi Herţegovina, 4-1, însă nu a reuşit să înscrie.

„Asta înseamnă să joci fotbal modern și cred că se vede acest lucru. De asta am venit aici, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, nu am realizat nimic deocamdată.

La națională, toată lumea dă vina pe atac că nu reușim să câștigăm meciuri, dar nu este așa! Aș vrea să avem mai multe realizări în atac, să primesc mai multe mingi”, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:50 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Jair, gol superb în poarta oltenilor lui Mititelu! Execuţie de senzaţie 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Ianis Hagi și Denis Alibec, apariții spectaculoase la cantonamentul echipei naționale!
Echipa naţională • 17 mart., 18:11
FOTO
Ianis Hagi și Denis Alibec, apariții spectaculoase la cantonamentul echipei naționale! Parada modei de mii de euro la Mogoșoaia
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid - Farul: "Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat"
Liga 1 • 16 mart., 15:29
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul: „Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat”