Închide meniul

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii! Mutare surpriză la Farul Constanţa

Alex Masgras Publicat: 28 mai 2024, 15:15

Reclamă
Gică Hagi a făcut primul transfer al verii! Mutare surpriză la Farul Constanţa

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii! Mutare surpriză la Farul Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii la Farul Constanţa. Formaţia de la malul mării se pregăteşte intens pentru sezonul viitor din Liga 1. După mai multe despărţiri, constănţenii au bătut palma cu un prim jucător în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi şi-a găsit un nou decar la Concordia Chiajna. Fosta campioană s-a înţeles cu Romario Moise, mijlocaş ofensiv de 27 de ani.

Gică Hagi a făcut primul transfer al verii! Mutare surpriză la Farul Constanţa

Potrivit gsp.ro, acesta este primul transfer al echipei lui Gică Hagi. Romario Moise a evoluat ultima oară în liga secundă, la Concordia Chiajna.

Campion al României cu Astra Giurgiu, Romario Moise a mai evoluat la Rapid şi în Bulgaria, la Beroe Stara Zagora, înainte de a ajunge la Chiajna, acolo unde a evoluat în 9 partide şi a marcat un gol.

La Farul Constanţa se pregătesc schimbări importante în această vară. Louis Munteanu, Kiki, Constantin Budescu şi Ronaldo Deaconu au plecat deja, iar echipa lui Gică Hagi se mai poate despărţi de jucători precum Damien Dussaut, Kevin Boli şi Dragoş Nedelcu.

Reclamă
Reclamă

Ronaldo Deaconu l-a făcut praf pe Gică Hagi după despărțirea de Farul

Mijlocașul ajuns în iarnă la echipa „Regelui” nu s-a ferit de cuvinte, la finalul sezonului competițional. În urmă cu o săptămână, echipa de la malul mării a renunțat la serviciile lui Deaconu, care a adunat doar 12 partide în tricoul fostei campioane.

Acum, Ronaldo Deaconu a lansat un atac uluitor la adresa lui Gică Hagi și a spus că acesta a discutat cu „Regele” doar în momentul în care a semnat contractul. Totodată, mijlocașul a spus că echipa lui Gică Hagi a renunțat rapid la el, având în vedere că tactica de joc a fost schimbată după transferul său.

„Am vrut să revin, să mă antreneze cel mai bun jucător și decar român, să văd cum e să joci într-un sistem ultraofensiv, într-o echipă care are posesie, care atacă. Dar cred că timing-ul a fost prost ales pentru mine.

Reclamă

Pentru că din ianuarie, Farul a schimbat strategia, a jucat mai mult la rezultat, pentru a obține intrarea în play-off, ceea ce s-a și întâmplat.

Mie mi s-a cerut să joc extremă, nu inter sau decar. O poziție care nu mă avantajează, eu fiind genul căruia îi place să fie mereu cu fața la poartă, pentru a-mi pune în evidență calitățile, pasa decisivă, șuturile de la distanță.

Am contribuit la atingerea obiectivului, am dat golul decisiv cu FC U Craiova, apoi încă unul în egalul cu CFR. Însă ulterior cred că s-a decis să se meargă pe mâna jucătorilor mai tineri. Spun cred pentru că mie nu mi s-a spus nimic, nu a vorbit nimeni cu mine.

Nu am reușit să vorbesc absolut deloc cu Hagi. A fost mereu modelul meu ca fotbalist. Dar a vorbit cu mine doar în ianuarie, când m-a convins să semnez. E clar, eu nu puteam da randament maxim ca extremă”, a spus Ronaldo Deaconu, la gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și