Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu: „Farul e nimeni în Europa”

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 11:19

Reclamă
Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu: Farul e nimeni în Europa”

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu

Gică Hagi pe bancă / Hepta

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu. Tehnicianul de la Farul a declarat că echipa sa nu reprezintă nimic în Europa, chiar dacă „marinarii” l-au vândut pe tânărul fotbalist la Brighton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va încasa suma de trei milioane de euro în schimbul lui Adrian Mazilu, după cum a anunţat Fabrizio Romano, zilele trecute.

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu. „Regele” nu vrea ca echipa sa să fie supraestimată

Gică Hagi a dezvăluit că nu dorește ca echipa sa să fie supraestimată. Acesta a declarat că Farul a câștigat în mod surprinzător titlul în sezonul trecut, dar și că transferul lui Mazilu nu reprezintă un lucru excepțional pentru formația de la malul mării.

„Noi nu am început să vindem din ce în ce mai scump. Nu e adevărat. Noi n-am ajuns să vindem jucători cu adevărat. Farul e nimeni în Europa. Şi atunci e clar că nu putem vinde jucători la nivel foarte mare. Pentru a face asta, trebuie să ai o cotă în Europa.

Aşa că nu trebuie să ne minţim şi să nu spunem realitatea. Da, noi vindem la nivelul pe care îl avem noi. Dar nu vindem foarte scump, noi vindem normal. Şi suntem fericiţi că avem jucători pe care putem să îi dăm”, a spus „Regele”

Reclamă

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Directorul tehnic de la Brighton a oferit câteva declaraţii despre transerul lui Adrian Mazilu. David Weir susţine că mijlocaşul lui Gică Hagi este urmărit atent de ceva timp, urmând să vină la echipa engleză din iarnă.

De asemenea, oficialul englezilor a dezvăluit că Mazilu ar putea ajunge la prima echipă a celor de la Brighton, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea până se va deschide fereastra de transferuri din iarnă.

„Adrian este un jucător pe care l-am urmărit de ceva timp, și de-abia așteptăm să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Farul Constanța și îi vom urmări progresul făcut până în ianuarie, iar apoi vom decide pașii următori pentru el”, a declarat directorul tehnic de la Brighton, David Weir, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Mazilu la Brighton a fost anunţat încă de joi de către Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a postat o fotografie care îl înfăţişează pe puştiul de 17 ani cu tricoul englezilor, alături de Gică Hagi, oferind totodată, mai multe detalii despre mutarea acestuia.

„Talentatul român Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, afacerea este încheiată. Se va alătura echipei în ianuarie 2024 – suma de transfer este de 3 milioane de euro. Aici este alături de agentul Fulco van Kooperen, agentul care a fost implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu legenda Hagi şi Sam Jewell de la Brighton”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și