Închide meniul

Gică Hagi a reacționat după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul: „Fiorentina nu m-a înțeles”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 16:39

Gică Hagi a reacționat după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul: Fiorentina nu m-a înțeles”

Gică Hagi a reacționat, după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul

Captură Youtube

Gică Hagi a reacționat după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul. „Regele” a dezvăluit că și l-ar fi dorit pe atacant mult mai devreme în lotul echipei, transmițând astfel un mesaj către oficialii clubului din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a revenit în lotul „marinarilor” după ce a fost împrumutat și în sezonul trecut de către Fiorentina la formația lui Gică Hagi. Totuși, oficialii italieni nu i-au permis să facă parte din lotul campioanei României de la începutul noului sezon, iar acesta a revenit la malul mării la jumătatea lunii august.

Gică Hagi a reacționat după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul. Ce a spus despre oficialii italieni

Antrenorul celor de la Farul Constanța a vorbit despre revenirea lui Louis Munteanu în lotul campioanei României. Acesta s-a arătat dezamăgit și a dezvăluit că și-ar fi dorit ca atacantul să facă parte din lotul său încă de la începutul noului sezon.

Totuși, „Regele” a ținut să le mulțumească italienilor pentru că l-au împrumutat pe tânărul fotbalist la Farul și a menționat că acesta va da un randament foarte bun în tricoul formației de la malul mării.

„Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înțeles de la început, am pierdut două luni cu Louis Munteanu. Era un jucător important, îi garantam evoluții în Europa, la un nivel înalt.

Reclamă

Ei au vrut să-l vadă, dar acum am ajuns la un acord și le mulțumim pe această cale. Va avea un randament foarte bun la noi. L-am adus ca să ne ajute să intrăm în grupele Conference”, a spus Gică Hagi, la o conferință de presă.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a revenit la Farul Constanța după plecarea lui Denis Alibec, fotbalist care s-a transferat în această perioadă de mercato în Qatar, la Muaither SC.

În sezonul trecut, Louis Munteanu a contribuit la câștigarea titlului de către elevii lui Gică Hagi. În stagiunea precedentă a evoluat în 29 de partide pentru Farul și a marcat 10 goluri. De asemenea, a oferit și 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

A fost transferat de Fiorentina în anul 2020, pentru suma de 1,7 milioane de euro. Totuși, acesta a jucat doar pentru echipa de tineret a italienilor, acolo unde a adunat 40 de meciuri, 13 goluri și 4 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul

Farul a anunţat oficial transferul lui Louis Munteanu, printr-un comunicat emis pe conturile clubului. Atacantul a revenit la formaţia lui Gică Hagi sub formă de împrumut de la Fiorentina, pentru un sezon.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră pentru sezonul 2023-2024.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obținut de Farul Constanța în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Bine ai revenit, Louis, și cel puțin la fel de multe realizări alături de Farul și în acest campionat!”, se arată în anunţul postat de Farul, pe pagina oficială a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și