Închide meniul

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec: „Pleacă liber dacă are ofertă din străinătate! În România joacă doar la noi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 20:04

Reclamă
Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec: „Pleacă liber dacă are ofertă din străinătate! În România joacă doar la noi!

Gică Hagi a vorbit despre viitorul lui Denis Alibec

Hepta

Gică Hagi a făcut un anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec. „Regele” a spus că Denis Alibec poate pleca liber la vară de la Farul, în cazul în care va avea o ofertă din străinătate. De asemenea, Hagi a spus că Alibec va juca doar la Farul în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a spus că are o înţelegere cu Denis Alibec să fie lăsat să plece liber de contract în vară, în cazul în care va avea o ofertă din străinătate. Alibec are un sezon excelent şi a reuşit să marcheze de 11 ori pentru Farul în campionat.

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec

„Noi avem un acord cu Alibec din vară. În România joacă numai la noi. Dacă de afară are ceva bun, să fie sănătos, să-i fie bine. Da, pleacă liber în vară dacă are de afară, dar în România va juca numai pentru noi”, a spus Gică Hagi  la digisport.ro.

Gică Hagi l-a lăudat pe Denis Alibec, după ce a ratat un penalty cu Universitatea Craiova

Decizia lui Gică Hagi, după ce Denis Alibec a ratat un penalty în duelul dintre Farul și Universitatea Craiova 3-2 este ca atacantul său să rămână primul executant al loviturilor de pedeapsă. Chiar dacă Larie a bătut penalty-ul cu Alibec fiind pe teren, Hagi anunță că nu schimbă ierarhia executanților la Farul.

”Denis, cel mai bun. Din punctul meu de vedere, cel mai bun. Nu uitați că el a jucat trei meciuri într-o săptămână, nu e ușor. El a alergat, a dat pasă de gol. L-am felicitat după meci, a fost printre cei mai buni. Noi suntem puternici cu Alibec în teren.

Reclamă
Reclamă 4

Alibec e la echipa de pe primul loc. Alibec joacă bine. Alibec are încrederea noastră. Noi suntem mai puternici cu Alibec. Nu ni-l luați, lăsați-l acolo unde este, că este bine.

Trebuia să bată și Larie, bat amândoi. Eu am greșit, trebuia să vorbesc cu Alibec la penalty. Aveam ceva în gând, dar, din păcate, nu i-am zis, am zis să nu-l deranjez.

E greșeala mea, trebuia să-i zic ce gândesc și cred că marca. O să-i zic, o să vorbesc și o să bată el, următorul penalty o să-l bată el și o să-l bată cum trebuie să-l bată”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro. 

Reclamă

Iosif Rotariu l-a lăudat pe Denis Alibec după debutul în preliminariile EURO 2024

Iosif Rotariu l-a lăudat pe Denis Alibec după debutul în preliminariile EURO 2024. Fostul internațional crede că atacantul de la Farul s-a descurcat foarte bine în primele două meciuri din campania de calificare la turneul final din Germania.

„Nu bine a jucat, foarte bine a jucat, a ținut de minge, s-a zbătut, a pătruns ca un buldozer. Doar dacă era mai mult susținut, ar fi înscris și el, ar fi avut mai multe ocazii. Dar el în ultima perioadă are evoluții bune spre foarte bune, atât la Farul Constanța cât și la prima reprezentativă.

Rezultatul e așteptat de toată lumea, dar jocul a lăsat mult de dorit. Dacă în prima parte până la finalul primei reprize a fost un joc consistent, cu ocazii, repriza a doua a fost sub ce ne așteptam noi. Cred că au avut un plus cei din Belarus, echipă care nu a mai câștigat de doi ani”, a declarat Iosif Rotariu pentru sport.ro.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

România – Belgia, la EURO 2024 | Simona Halep, gata de sărbătoare! Mesaj pentru tricolori: „Îmi place să aplaud performanța!”

19:24

România – Belgia, la EURO 2024 | Romelu Lukaku, decizie șocantă chiar înainte de meci! Ce se întâmplă la naționala lui Tedesco

19:22

LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Barcelona! Abbi Pulling, pole-position. Prima cursă are loc ACUM

19:13

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

18:59

România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final: „Orice este posibil!”

18:51

LIVE TEXTTurcia – Portugalia 0-1. Bernardo Silva a deschis scorul la prima mare ocazie a meciului. Execuţie perfectă a starului de la City

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și