Închide meniul

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi: „Opt jucători rămân acasă”. Antrenorul campioanei anunţă plecări

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 16:28

Reclamă
Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi: „Opt jucători rămân acasă. Antrenorul campioanei anunţă plecări

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Hepta

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi. Antrenorul celor de la Farul Constanţa nu va conta pe opt jucători în meciul din etapa a treia de pe teren propriu cu nou-promovata Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României va juca joia viitoare manşa a doua a dublei cu Urartu, din turul 2 preliminar Conference League, după ce s-a impus în primul meci, pe teren propriu, cu 3-2.

Gică Hagi, decizie drastică înaintea meciului cu Poli Iaşi: „Opt jucători rămân acasă”

În campionat, Farul Constanţa are două victorii în primele două etape, câştigând duelurile cu Hermannstadt şi FC Voluntari. Pentru campioana României urmează duelul de pe teren propriu cu nou-promovata Poli Iaşi, echipă care a început sezonul cu două înfrângeri. Formaţia lui Leo Grozavu a pierdut cu CFR Cluj, în deplasare, şi cu Hermannstadt, pe teren propriu.

Înaintea meciului de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a susţinut conferinţa de presă şi a anunţat că nu se va baza pe opt jucători pentru meciul de campionat, fără să îi numească. De asemenea, antrenorul celor de la Farul Constanţa a anunţat că vor pleca mai mulţi jucători înainte de finalul perioadei de mercato din această vară:

„E un meci de campionat acasă, important, trebuie să fim pragmatici. Singurul obiectiv pe care îl avem pentru acest meci este să luăm trei puncte, să pregătim bine meciul.

Reclamă

În cele două etape au jucat (n.r. cei de la Poli Iași) de la egal la egal cu CFR și Hermannstadt. Le place să iasă la joc. Au un antrenor cu experiență. Trebuie să fim pregătiți. Va fi un meci intens.

Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo și Borgnino sunt accidentați. Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 și ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua.

Nu vom rămâne 30 și ceva de jucători. Nu vorbesc de transferuri. Aș vorbi mai degrabă de cine ar pleca, ca să glumesc. În toate meciurile astea e nevoie ca lumea să fie concentrată”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, reacţie după meciul Farul – Urartu 3-2

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Urartu,scor 3-2, din prima manşă a turului 2 preliminar al UEFA Conference League. „Regele” a avut mari emoţii în confruntarea cu campioana Armeniei. Farul a fost condusă pe tabelă de două ori şi a reuşit golul salvator în prelungiri.

Căpitanul campioanei Ligii 1, Ionuţ Larie, a marcat în minutul 90+5 şi i-a adus Farului victoria. Constănţenii sunt favoriţi înaintea returului de la Erevan, care va fi joia viitoare, pe 3 august, de la ora 18:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Cum am spus înainte de meci, suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv am făcut lucrurile cât puteam de bine, defensiv am suferit. Aşa cum s-a întâmplat şi cu Sheriff. Toate echipele au calitate, defensiv trebuie să facem mult mai bine.

Asta e, până la urmă am câştigat. Aşa cum am câştigat şi campionatul, am întors rezultatul. A venit bine acest rezultat, cred că a adus spirit în vestiar.

Învăţăm, noi la Farul nu suntem o echipă consolidată învăţată să câştige în fiecare bine. Jucăm ceva atipic pentru noi, din 3 în 3 zile. Jucătorii au venit pe parcurs, Larie are 10 antrenamente şi joacă meci de meci. Încercăm să facem faţă pe toate fronturile, în Europa vedem că e mult mai greu”, a declarat Gică Hagi, după meciul tur cu Urartu, câştigat de echipa sa cu 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și