Închide meniul

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid: „Am convingerea că vom face un meci bun, chiar dacă ei sunt o echipă foarte bună!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 17:37

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid: Am convingerea că vom face un meci bun, chiar dacă ei sunt o echipă foarte bună!”

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul - Rapid

Gică Hagi, la o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid. Antrenorul constănțenilor este optimist în privința derby-ului pe care îl va juca împotriva giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul și Rapid va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro!

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid: „Am convingerea că vom face un meci bun, chiar dacă ei sunt o echipă foarte bună!”

Înainte de startul meciului, Farul este lider în Liga 1 cu 61 de puncte obținute în 29 de meciuri. De cealaltă parte, Rapid este pe 4, cu 52 de puncte.

Rapid este o echipă foarte bună, va fi un test foarte important pentru noi. Este o echipă foarte bine așezată pe toate cele 3 compartimente. Știe să joace fotbal, știe să te atace pozițional, e foarte bună pe atac rapid, dar și la faze fixe. Ne așteaptă un meci dificil, dar suntem încrezători și avem convingerea că vom face un meci foarte bun.

În privința lotului, Boli este accidentat. Toată lumea e bine, vom vedea cu cine vom începe și cu cine vom termina. Important este să ne atingem obiectivul, acela de a domina ritmul și intensitatea jocului. Vrem să rămânem în principiile noastre pentru a face un joc foarte bun.

Reclamă

A fost un an foarte bun, chiar excelent din punctul meu de vedere. Jucătorii s-au depășit, au dat tot ce a fost mai bun. Am arătat că suntem o echipă competitivă, care merită să fie acolo unde este. Am avut constanță, am dat randament, jucătorii s-au descurcat foarte bine.

Noi care am creat acesată echipă am făcut o muncă foarte bună, am plănuit lucrurile așa cum trebuie. De acum înainte încep meciurile adevărate, grele din toate punctele de vedere. Trebuie să arătăm ceea ce am arătat și în aceste 7-8 luni. Îmi doresc să avem mult curaj pentru că doar așa putem reuși. Vreau să avem aceeași mentalitate, să ne impunem la fiecare meci și să încercăm să fim mai buni decât toți ceilalți care vor fi în play-off”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid.

Prima reacţie a lui Denis Alibec, după ce a semnat un nou contract cu Farul. Promisiunea pe care i-a făcut-o lui Gică Hagi

A apărut prima reacţie a lui Denis Alibec, după ce a semnat un nou contract cu Farul. Atacantul în vârstă de 32 de ani a parafat o nouă înţelegere cu liderul Ligii 1, valabilă pentru două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun marcator al constănţenilor a anunţat cum a fost convins de Gică Hagi să rămână la echipă. Mai mult decât atât, Alibec a recunoscut că i-a făcut o promisiune „Regelui”. În România îşi va dori să mai îmbrace numai tricoul Farului.

„(Reporter: Ce te-a determinat să iei această decizie? Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase. (Reporter: Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci„, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări
  • Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid
  • „Am convingerea că vom face un meci bun, chiar dacă ei sunt o echipă foarte bună!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și